Drvena Slagalica Umetni Oblike Džungla

6,90 KM

Otkrijte magični svijet uz Slagalicu Oblika Džungla – zabava i učenje u jednom koraku!

Na zalihi

Oslobodite se troškova: Besplatna dostava iznad 60 KM!

  • Kupujte bez brige: 7 dana za jednostavan povrat!
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan!
Garancija sigurne i bezbrižne kupovine!

Ova drvena Slagalica “Složi Oblike Džungla” je savršena kombinacija zabave i obrazovanja za tvoje dijete. Ova igračka pruža nevjerojatno iskustvo učenja i razvija razne vještine kod djece.

Ova igračka ima svijetle boje i zabavne dizajne koji su idealni za senzornu stimulaciju kako bi potaknuli učenje. Izrađena je od visokokvalitetnih drvenih materijala, što je čini čvrstom, dugotrajnom i sigurnom za upotrebu. Ne sadrži toksične tvari ni štetne supstance.

Dimenzije ploče su 22.3 cm x 14.7 cm. Ova igračka pruža zabavno i interaktivno iskustvo djeci, potičući njihovu kreativnost, logičko razmišljanje i razvoj motoričkih vještina.

S pomoću ove igračke, vaše dijete će moći naučiti o različitim životinjama koje žive u džungli, bojama i oblicima na zabavan i interaktivan način. Igračka je dizajnirana s glatkim rubovima i lako je držati, što je idealno za malene ruke.

Ova edukativna igračka pruža mnogo više od samo zabave. Vaše dijete će razvijati svoje kognitivne vještine, stjecati nove informacije i razvijati svoje sposobnosti dok se igra. Osim toga, igračka pruža i vrijednost vremena koje provodite zajedno sa svojim djetetom, omogućavajući mu da se zabavi i uči istovremeno.

Uzmite ovu kvalitetnu drvenu slagalicu i pružite svom djetetu edukativno i zabavno iskustvo koje će mu pomoći u razvoju i učenju. Ne propustite priliku uložiti u igračku koja će trajati i koja će vašem djetetu pružiti mnogo koristi. Kupite danas i vidite kako vaše dijete uživa u učenju i istraživanju svijeta oko sebe!

“Složi Oblike Džungla” je idealna igračka koja potiče razvoj djetetovih vještina, rješavanje problema i kreativnost. Ova igračka je posebno dizajnirana da promovira učenje i razvoj kod djece, pružajući im mogućnost da vježbaju motoričke sposobnosti, oblikovanje i prepoznavanje oblika.

Naruči odmah i osiguraj djetetu zabavno i edukativno iskustvo koje će ga pratiti kroz cijelo odrastanje.

Značajke

  • Drvena Slagalica “Složi Oblike Džungla” – zabava i učenje
  • Potiče motoričke sposobnosti i oblikovanje kod djece
  • Svijetle boje i zabavni dizajni za senzornu stimulaciju.
  • Izrađena od sigurnih i kvalitetnih drvenih materijala.
  • Potiče kreativnost, logičko razmišljanje i motoričke vještine.
  • Naučite o životinjama, vozilima, oblicima na interaktivan način.
  • Razvija kognitivne vještine i omogućava zajedničko vrijeme.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.