Akcija!

Drvena Slagalica s Domaćim Životinjama 1395912

Original price was: 9,90 KM.Current price is: 6,90 KM.

-30%

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

 

Materijal visoke kvalitete: drvena igračka izrađena je od ekološki prihvatljivog drveta. Pojedinačna slagalica je ravna i glatka, boja je svijetla, sigurna, netoksična i ne blijedi.


Igračka za rano obrazovanje: Ova drvena slagalica s domaćim životinjama posebno je dizajnirana za razvoj fine motorike, koordinacije oko-ruka i rješavanje problema. Također pomaže u promicanju prepoznavanja boja i oblika.


Slatka zagonetka sa životinjama s farme: životinje s farme veselo jedu travu i igraju se na prekrasnoj farmi. Drvena slagalica na farmi pruža mališanima puno zabave. Puzle prirode i životinja privlačni su za djecu.


Edukativna igračka: slagalica potiče finu i grubu motoriku zahvaljujući čvrstim i praktičnim drvenim ručkama. Mala djeca uče staviti prave dijelove slagalice u odgovarajuće oblike.


Podučava finu motoriku: drvene slagalice su visoke kvalitete i privlače djecu svih uzrasta u vrtiću. Iznad svega, kompozicija boja je vrlo privlačna. Na prvi pogled jednostavna igračka međutim pravi je izazov za djecu.