Drvena Ploča Za Pisanje

42,90 KM

Izrazi svoju kreativnost na najbolji način s Drvenom Pločom – istražuj, stvaraj i zabavi se bez ograničenja!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Predstavljamo vam Dječju Drvenu Ploču, savršen dodatak za kreativnost tvog djeteta. Ovaj visokokvalitetni stalak je napravljen od ekološkog materijala – bijelog bora, koji je siguran za tebe i prijateljski prema okolišu.

Obostrane magnetske ploče za crtanje omogućuju ti da se izraziš na još više načina. S jedne strane nalazi se bijela magnetska ploča, dok je s druge strane ploća za pisanje slova. Ova inovativna značajka omogućuje dva djeteta da crtaju istovremeno!

Stalan drveni okvir ovog stalaka je lako montiran i jednostavan za savijanje i razvlačenje. Također, ovaj stalak je podesiv po visini, prilagođavajući se tvom rastu. S dimenzijama okvira od 40×35,5 cm, stalak je idealan za djecu svih uzrasta.

Osim što pruža neograničene mogućnosti za crtanje i pisanje, ovaj slikarski stalak također potiče tvoj umjetnički razvoj. Zabavit ćeš se dok crtaš, slikajući, pišući i stvarajući vlastite priče. Ova interaktivna igračka je ne samo zabavna, već i edukativna, pomažući ti da razviješ svoju kreativnost, maštu i fine motoričke vještine.

Dječji Drveni Slikarski Stalak je savršen za kuću, vrtić ili čak školu. Dizajniran je tako da bude udoban za upotrebu i izdržljiv za dugotrajno korištenje. Pažljivo odabrani materijali osiguravaju tvoju sigurnost i kvalitet proizvoda.

Neka istražuješ svijet umjetnosti s ovim kreativnim stalakom. Sve što trebaš učiniti je naručiti svoj primjerak i pripremiti se za bezbroj sati zabave i maštovitosti!

Značajke

  • Dječji Drveni Slikarski Stalak – kreativnost i zabava za djecu.
  • Ekološki materijal – siguran i prijateljski okolišu.
  • Obostrane magnetske ploče – više načina izražavanja.
  • Podesiva visina – prilagodljiv rastu djeteta.
  • Potiče umjetnički razvoj i fine motoričke vještine.
  • Udoban, izdržljiv i siguran dizajn – idealan za kuću, vrtić ili školu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.