Akcija!

Drvena igračka – Pametna kućica

Original price was: 28,90 KM.Current price is: 22,95 KM.

-21%

Zabavi svog mališana predivnom Drvenom Pametnom Kućicom!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Upoznajte Drvenu Pametnu Kućicu! Ova prenosiva pametna kućica savršena je za zabavu vašeg mališana!Izrađena od sigurnih boja i prijateljskog drveta za djecu ova kućica će odmah dobiti pažnju tvojeg mališana! Tvoje dijete može se igrati unutar ili izvan kućice, a lako ju je prenositi gdje god poželi. Zabavi svoga malenog jednostavno ovom zabavnom igračkom!

Drvena Pametna Kućica ima dimenzije 15,5 x 16,5 x 25 cm, što je idealno za djecu svih uzrasta. Njen kompaktni dizajn omogućuje jednostavno prenošenje i postavljanje bilo gdje. Bez obzira jesi li na odmoru ili kod kuće, Drvena Pametna Kućica pruža tvojem djetetu sigurno i kreativno okruženje za igru.

Ali ova kućica nije samo obična igračka. Ona je više od toga. Drvena Pametna Kućica pruža tvojem djetetu sigurno mjesto za istraživanje i razvijanje svoje mašte. Unutar kućice, tvoje dijete može stvarati svoje svjetove, igrati se sa svojim omiljenim igračkama ili čitati knjige. Izvan kućice, mogu se igrati uloge, prerušiti se i provoditi vrijeme s prijateljima. Sve su to načini na koje će tvoje dijete razvijati svoje kreativne vještine i socijalne interakcije.

Ali to nije sve! Drvena Pametna Kućica također je dizajnirana kako bi podržala razvoj tvoga djeteta kroz igru. Uz ovu kućicu, tvoje dijete će naučiti o bojama, oblicima, proporcijama i mnogo više. Igrajući se s kućicom, tvoje dijete će razvijati svoje motoričke vještine, koordinaciju oka i ruke te sposobnost rješavanja problema.

Ne samo da je Drvena Pametna Kućica zabavna za tvoje dijete, već je i sigurna. Izrađena od visokokvalitetnog drveta i sigurnih boja, ova kućica pruža mir roditeljima znajući da je njihovo dijete sigurno tijekom igre.

Ne gubi vrijeme! Osiguraj svojoj djeci ovu nevjerojatnu igračku koja će ih zabavljati i poticati njihov razvoj.

Značajke

  • Prenosiva pametna kućica za djecu s sigurnim dizajnom.
  • Razvija maštu, kreativnost i motoričke vještine kod djece.
  • Sigurna i visokokvalitetna igračka za djecu svih uzrasta.
  • Podržava razvoj kroz igru i učenje boja i oblika.
  • Jednostavno prenosiva i postavljiva, idealna za putovanja.