Drvena Slagalica Umetni Oblike Farma

6,90 KM

“Otkrijte čaroliju učenja s najnovijom drvenom igračkom – Umetni oblike Farma!.

Na zalihi

Oslobodite se troškova: Besplatna dostava iznad 60 KM!

  • Kupujte bez brige: 7 dana za jednostavan povrat!
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan!
Garancija sigurne i bezbrižne kupovine!

Edukativna drvena igračka “Umetni oblike Farma” je savršen alat za učenje različitih životinja koje žive na farmi! Ova igračka ima svijetle boje i zabavne dizajne koji su idealni za senzornu stimulaciju kako bi potaknuli učenje. Izrađena je od visokokvalitetnih drvenih materijala, što je čini čvrstom, dugotrajnom i sigurnom za upotrebu. Ne sadrži toksične tvari ni štetne supstance.

Dimenzije ploče su 22.3 cm x 14.7 cm. Ova igračka pruža zabavno i interaktivno iskustvo djeci, potičući njihovu kreativnost, logičko razmišljanje i razvoj motoričkih vještina.

S pomoću ove igračke, vaše dijete će moći naučiti o različitim životinjama, bojama i oblicima na zabavan i interaktivan način. Igračka je dizajnirana s glatkim rubovima i lako je držati, što je idealno za malene ruke.

Ova edukativna igračka pruža mnogo više od samo zabave. Vaše dijete će razvijati svoje kognitivne vještine, stjecati nove informacije i razvijati svoje sposobnosti dok se igra. Osim toga, igračka pruža i vrijednost vremena koje provodite zajedno sa svojim djetetom, omogućavajući mu da se zabavi i uči istovremeno.

Uzmite ovu kvalitetnu drvenu slagalicu i pružite svom djetetu edukativno i zabavno iskustvo koje će mu pomoći u razvoju i učenju. Ne propustite priliku uložiti u igračku koja će trajati i koja će vašem djetetu pružiti mnogo koristi. Kupite danas i vidite kako vaše dijete uživa u učenju i istraživanju svijeta oko sebe!

Značajke

  • Edukativna drvena igračka za učenje.
  • Svijetle boje i zabavni dizajni za senzornu stimulaciju.
  • Izrađena od sigurnih i kvalitetnih drvenih materijala.
  • Potiče kreativnost, logičko razmišljanje i motoričke vještine.
  • Naučite o životinjama, vozilima, oblicima na interaktivan način.
  • Razvija kognitivne vještine i omogućava zajedničko vrijeme.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.