Drvena slagalica – Umetni oblike farma

6,90 KM

“Otkrijte čaroliju učenja s najnovijom drvenom igračkom – Umetni oblike Farma!.

Na zalihi

Drvena slagalica - Umetni oblike farma 6,90 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Edukativna drvena igračka “Umetni oblike Farma” je savršen alat za učenje različitih životinja koje žive na farmi! Ova igračka ima svijetle boje i zabavne dizajne koji su idealni za senzornu stimulaciju kako bi potaknuli učenje. Izrađena je od visokokvalitetnih drvenih materijala, što je čini čvrstom, dugotrajnom i sigurnom za upotrebu. Ne sadrži toksične tvari ni štetne supstance.

Dimenzije ploče su 22.3 cm x 14.7 cm. Ova igračka pruža zabavno i interaktivno iskustvo djeci, potičući njihovu kreativnost, logičko razmišljanje i razvoj motoričkih vještina.

S pomoću ove igračke, vaše dijete će moći naučiti o različitim životinjama, bojama i oblicima na zabavan i interaktivan način. Igračka je dizajnirana s glatkim rubovima i lako je držati, što je idealno za malene ruke.

Ova edukativna igračka pruža mnogo više od samo zabave. Vaše dijete će razvijati svoje kognitivne vještine, stjecati nove informacije i razvijati svoje sposobnosti dok se igra. Osim toga, igračka pruža i vrijednost vremena koje provodite zajedno sa svojim djetetom, omogućavajući mu da se zabavi i uči istovremeno.

Uzmite ovu kvalitetnu drvenu slagalicu i pružite svom djetetu edukativno i zabavno iskustvo koje će mu pomoći u razvoju i učenju. Ne propustite priliku uložiti u igračku koja će trajati i koja će vašem djetetu pružiti mnogo koristi. Kupite danas i vidite kako vaše dijete uživa u učenju i istraživanju svijeta oko sebe!

Značajke

  • Edukativna drvena igračka za učenje.
  • Svijetle boje i zabavni dizajni za senzornu stimulaciju.
  • Izrađena od sigurnih i kvalitetnih drvenih materijala.
  • Potiče kreativnost, logičko razmišljanje i motoričke vještine.
  • Naučite o životinjama, vozilima, oblicima na interaktivan način.
  • Razvija kognitivne vještine i omogućava zajedničko vrijeme.