Drvena igračka – Slaganje oblika

7,95 KM

Uplovite u svijet maštovite igre i razvoja s Drvenom igračkom Slaganje oblika i osigurajte svojem djetetu sretne trenutke i nevjerojatno iskustvo

Na zalihi

Dodaj u košaricu

Drvena igračka - Slaganje oblika 7,95 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Drvena igračka Slaganje oblika je savršena igračka za vaše mališane. Pruža sate zabave, istovremeno potičući njihovu kreativnost i razvoj motoričkih sposobnosti.

Ova iznimna igračka izrađena je od visokokvalitetnog drvenog materijala i dolazi s raznobojnim oblicima. Mališani će morati slagati oblike na odgovarajuća mjesta. Svaki oblik ima drugačiju boju i uzorak, što će privući pažnju vaših mališana i potaknuti ih na istraživanje svijeta oblika i boja.

Igračka je sigurna za djecu od 3 godine nadalje. Dizajnirana je s glatkim rubovima i bezopasnim bojama kako bi se osigurao siguran i bezbrižan igrački doživljaj. Ovo je igračka koja će zabaviti i educirati vaše mališane.

Osim zabave, ova igračka ima i mnoge razvojne prednosti. Kroz igru sa slaganjem oblika, djeca će razvijati svoje motoričke i koordinacijske sposobnosti, kao i sposobnost prepoznavanja oblika i boja. To će pomoći u razvijanju kognitivnih vještina i logičkog razmišljanja.

Jedinstveni dizajn ove igračke omogućuje djeci da se igraju na različite načine. Mogu koristiti svoju maštu i stvarati različite oblike i likove, ili se natjecati s prijateljima tko će prvi složiti sve oblike na odgovarajuća mjesta. To će im pomoći razviti timski duh i društvene vještine.

Ne propustite priliku da svoje dijete dovedete u svijet zabave i učenja s Drvenom igračkom Slaganje oblika 20049818. Osigurajte im ovu iznimnu igračku koja će im donijeti nevjerojatnu sreću i zadovoljstvo. Napravite pravilan korak prema njihovom razvoju i pružite im najbolje što igračke mogu ponuditi.

Nabavite Drvenu igračku Slaganje oblika 20049818 već danas i osigurajte svojim mališanima nezaboravnu igračku koja će ih oduševiti i potaknuti njihov razvoj. Vaša djeca zaslužuju samo najbolje!

Značajke

  • Drvena igračka za slaganje oblika s visokokvalitetnim materijalom
  • Potiče kreativnost i motoričke sposobnosti djece
  • Sigurna igračka za djecu od 3 godine nadalje
  • Razvija motoričke sposobnosti i prepoznavanje oblika i boja
  • Dizajn koji potiče maštu i društvene vještine
  • Oduševit će i potaknuti razvoj djece