Drvena igračka – Car Slider

25,95 KM

Otkrijte čaroliju igre uz drvenu stazu za utrke za nevjerojatnu zabavu i učenje!

Na zalihi

Dodaj u košaricu

Drvena igračka - Car Slider 25,95 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Ova pametna igračka zadovoljava potrebe dječaka i djevojčica za vježbanjem neovisnosti i zadržat će ih zauzetima dok se vi bavite drugim obavezama. Svaki auto okreće se na kraju rampe kako bi nastavio na sljedeću. Učite o uzroku i posljedicama uz ovu zabavnu drvenu stazu za utrke za malu djecu. Odaberite auto, pustite ih s vrha rampe i neka utrke počnu!

Povedite ovu stazu za utrke za malu djecu na igru kod prijatelja ili u park. Ova staza za utrke savršena je za povezivanje mališana s drugima, vježbanje komunikacijskih i koordinacijskih vještina tijekom igre.

Edukativna igračka koja potiče koordinaciju oko-ruka i dijeljenje, potiče kreativnost, osnovnu fiziku, fine motoričke vještine i vještine rješavanja problema. Odlična za zabave i unutarnje/vanjske aktivnosti!

Ekološki prihvatljiva: Potpuno je testirana prema najvišim američkim sigurnosnim standardima igračaka prema ASTM-u. Ova drvena igračka za utrke za malu djecu izrađena je od visokokvalitetnog čvrstog drva, bez BPA i koristi svijetle netoksične boje na bazi vode, glatko obrađena i završena sigurno, proizvedena prema najvišem standardu.
Ova staza za utrke potpuno je jednostavna i kvalitetna igračka koja će potaknuti razvoj koordinacije oko-ruka i pažnje vašeg malog mališana. Također potiče mališane na suradnju i izmjenjivanje uloga kako bi mogli voziti vlastite utrke na stazi za utrke za malu djecu, razvijajući tako komunikacijske vještine.

Ova drvena igračka za utrke za malu djecu je čarobno rješenje za male avanturiste! Izazovite svoje mališane da istražuju, uče i razvijaju svoje kognitivne vještine uz ovu sjajnu igračku. S ovom stazom za utrke, vaša djeca će imati nevjerojatnu priliku da samostalno rješavaju probleme, razvijaju koordinaciju oko-ruka i uče o uzroku i posljedicama. Svaki auto prelazi preko rampe i nastavlja na sljedeću, što djeci omogućuje da shvate kako njihove akcije utječu na rezultate.

Ali to nije sve! Ova drvena igračka za utrke je više od samog alata za zabavu – ona je i izvor nevjerojatnih avantura i prijateljstva. Dovedite ovu igračku na igru kod prijatelja ili u park i gledajte kako se vaši mališani povezuju s drugima, razvijajući svoje komunikacijske i koordinacijske vještine. Ova staza za utrke je idealna za igre koje potiču suradnju i dijeljenje, te će vašoj djeci pružiti nezaboravne trenutke s prijateljima.
Napravljena od visokokvalitetnog, prirodno obrađenog drva, ova igračka je ekološki prihvatljiva i sigurna za vaše mališane. Testirana je prema najvišim sigurnosnim standardima, tako da možete biti potpuno mirni dok vaša djeca uživaju u igri.
Započnite avanturu učenja i zabave s ovom sjajnom drvenom igračkom za utrke za malu djecu. Kupite je danas i potaknite razvoj kognitivnih vještina, koordinacije oko-ruka i socijalnih vještina vaših mališana!

Značajke

  • Razvija kognitivne vještine
  • Unutarnja i vanjska zabava
  • Edukativna igračka koja potiče kreativnost
  • Prirodna drvena igračka
  • Učenje kroz igru i suradnja
  • Sigurna i ekološki prihvatljiva