Dinosaur Activity Pack

15,30 KM

Otkrijte čudesan svijet dinosaura s ovim nevjerojatnim Activity Packom!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

‘Istražite pretpovijesni svijet dinosaura s ovim spektakularnim Dinosaur Activity Packom! Ovaj paket aktivnosti je savršen način za istraživanje i doživljaj svijeta ovih fascinantnih stvorenja.

Pripremite se za uzbudljive trenutke jer ovaj paket sadrži dvije bojanke s više od 16 stranica svaka! Vaša djeca će biti zauzeta satima dok stvaraju svoje umjetničke remek-djela s čarobnim naljepnicama. S više od 150 naljepnica za višekratno korištenje, mogu ukrasiti bojanke i stvoriti pravi dino svijet za istraživanje.

U ovom paketu ćete pronaći i knjigu s naljepnicama koja ima 16 stranica. Vaša djeca će se zabaviti stvarajući svoje priče i avanture pomoću ovih veselih naljepnica. Odabiranjem pravih naljepnica za svoje priče, razvit će maštu i kreativnost.

Ovaj Dinosaur Activity Pack nije samo zabavan, već pruža i edukativnu vrijednost. Djeca će naučiti o različitim vrstama dinosaura, njihovim karakteristikama i pretpovijesnom svijetu u kojem su živjeli. Kroz bojanke, knjigu s naljepnicama i naljepnice, vaša djeca će otkrivati zanimljive činjenice i detalje o dinosaurusima, obogaćujući svoje znanje i razumijevanje.

Ne propustite priliku da vaša djeca uživaju u istraživanju pretpovijesnog svijeta dinosaura s ovim nevjerojatnim Dinosaur Activity Packom. Ovaj paket nije samo sjajna zabava, već i alat za razvoj dječje mašte, kreativnosti i obrazovanje. Pustite ih da se izgube u svijetu dinosaura i uživaju u satima zabave i učenja. Ne čekajte, nabavite svoj primjerak danas i započnite avanturu!’

Značajke

  • Istražite pretpovijesni svijet dinosaura s ovim nevjerojatnim paketom aktivnosti!
  • Bojanke, naljepnice i knjiga s naljepnicama za sate zabave.
  • Edukativna vrijednost – djeca će naučiti o dinosaurusima i pretpovijesnom svijetu.
  • Razvijanje mašte, kreativnosti i obrazovanja kod djece.
  • Uzbudljiva avantura za djecu koja vole dinosaure.
  • Nabavite svoj primjerak i započnite istraživanje danas!

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.