Cybex Solution M Princess Pink Autosjedalo

387,15 KM

Autosjedalica 3-12g.

Nema na zalihi

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Vrhunska kvaliteta po pristupačnim cijenama
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Povrat novca unutar 7 dana ako niste zadovoljni
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 70 KM u cijeloj BiH
  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Solution M autosjedalica

Optimalna zaštita za malo starije

Cybex Solution M pruža vašem djetetu maksimalnu sigurnost i udobnost u dobi od 3 godine do 12 godina. Dječju sigurnosnu sjedalicu grupe 2/3 karakteriziraju prilagodljiva Linearna zaštita od bočnog udara i naslon za glavu koji ima podesivi nagib.

  • Patentirani naslon za glavu koji se može spuštati
  • Individualno podesiva linearna zaštita od bočnog udara (L.S.P. System Plus)
  • Optimizirani sustav prozračivanja
  • Podesivi naslon za glavu u 12 visina

 

Naslon za glavu koji se može prilagoditi u 3 položaja

Patentirani

Naslon za glavu koji se može prilagoditi u 3 položaja pametno sprječava da glava djeteta na padne naprijed prilikom spavanja.

Cybexov patentirani naslon za glavu koji se može prilagoditi garantira optimalnu zaštitu u slučaju bočnog udara. Ova revolucionarna tehnologija sigurno pomiče natrag ravnotežnu točku djetetove glave sprečavajući da padne naprijed dok dijete čvrsto spava. U slučaju bočnog udara, osjetljiva glava djeteta ostaje unutar sigurne zone sjedala, omogućujući optimalnu zaštitu. Nadalje, naš patentirani naslon za glavu koji se može prilagoditi u 3 položaja omogućuje udobnije spavanje za sigurno i mirno putovanje.

 

Linearna bočna zaštita može se individualno prilagoditi

L.S.P. System Plus

Linearna bočna zaštita (L.S.P. System Plus) koja se može individualno prilagoditi apsorbira utjecaj energije u slučaju nezgode u vrlo ranom stadiju.

Snaga bočnog udara sistematično se apsorbira zahvaljujući bočnim štitnicima koji se mogu individualno prilagoditi, jednako kao i štitnici za ramena i glavu. Istovremeno, kinetička energija tijela koju uzrokuje udar apsorbira se odmah te se glava aktivno vodi u siguran položaj. L.S.P. zaštita može biti individualno prilagođena da pristaje unutrašnjosti automobila.

 

Optimiziran sustav prozračivanja

Održava ugodnu temperaturu tijela

Integriran sustav prozračivanja podržava ugodnu temperaturu tijela čak i za toplih dana.

Materijal koji čini Solution M comfort varijantu sastavljen je od mreže ventilacijskih kanala koji se protežu kroz naslon za leđa i dijelove sjedalice. Ovo omogućuje ugodnu temperaturu za sjedenje čak i za toplih dana.

 

Naslon za glavu podesiv u 12 visina

Udobna zaštita koja raste s djetetom

Naslon za glavu podesiv u 12 visina za savršenu udobnost i maksimalnu sigurnost

Naslon za glavu podesiv u 12 visina omogućava da sjedalo raste s djetetom i omogućuje iznimno dug vijek korištenja. Zaštita za glavu raste sa zahtjevima vašeg djeteta za osobnim prostorom.