Cybex Solution 2 Fix Comfy Grey Autosjedalo Sivo

265,60 KM

Solution 2-Fix ističe se modernim dizajnomisigurnosnim značajkama, uključujući zaštitu od bočnih udara s dvostrukom zaštitom

Nema na zalihi

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

ZNAČAJKE:

Solution 2-Fix ističe se modernim dizajnom i sigurnosnim značajkama, uključujući zaštitu od bočnih udara s dvostrukom zaštitom. Autosjedalo posjeduje ISOFIX – Connect, te je naslon za glavu podesiv po visini. Automobilsko sjedalo Solution 2-Fix je sjedalo grupe 2/3 ; za djecu od 15 do 36 kg, od cca. 3 do cca. 12 godina, koji se pričvršćuje na šasiju automobila s ISOFIX priključcima za dodatnu sigurnost i stabilnost.

ISOFIX konekt

ISOFIX konekt sustav postavlja se s jednim klikom i omogućuje savršenu zaštitu i stabilnost Konektori za sjedalo jednostavno se postavljaju u ISOFIX uporišne točke u automobilu. Konektori se mogu jednostavno sklopiti tako da je sjedalo također kompatibilno s autima koji nisu opremljeni s ISOFIX sustavom.

Podesivi naslon za glavu u 7-položaja

savršeno pristaje djetetu