Akcija!

Cybex Sirona Z2 I-Size Soho Grey Autosjedalo

729,00 KM

-27%

Cybex Sirona S2 I-Size autosjedalo pruža sigurno i udobno putovanje za vaše dijete.

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Nova autosjedalica Sirona Z2 i-Size nudi položaje okrenute prema naprijed i prema natrag.

Autosjedalica koja ima sigurnost, udobnost i stil. Zahvaljujući mehanizmu rotacije od 360°, vrlo je lako odabrati između sigurnog položaja okrenutog prema natrag ili udobnog položaja okrenutog prema naprijed.

Postavljanje ove autosjedalice potpuno je jednostavno jer se može okrenuti na stranu vrata automobila čak i u ležećem položaju. Sigurnosni standardi po kojima je Cybex poznat osiguravaju sigurnost. Ugrađena LSP zaštita od bočnog sudara dodaje još veće sigurnosne standarde proizvodu.

Kompatibilna s bazom Z i bazom Z2 – kupuje se posebno.

Funkcije:
Integrirana L.S.P bočna zaštita
tehnologija smanjenja energije bočnog udarca
uzglavlje podesivo po visini
uložak za novorođenče

Rotacija 360°
Mehanizam rotacije od 360° omogućava vam da dijete jednostavno postavite u ili iz autosjedalice, što rasterećuje leđa roditelja. Sjedalo se može okretati samo jednom rukom, čak i u ležećem položaju. Mehanizam rotacije omogućuje jednostavno prebacivanje između položaja okrenutog prema natrag i položaja okrenutog prema naprijed.

Sigurna vožnja do 4 godine
Vožnja u položaju okrenutom prema natrag smanjuje rizik od ozljeda u frontalnom sudaru. Preporuča se da Sironu koristite u položaju okrenutom prema natrag bar dok dijete ne napuni najmanje 15 mjeseci, a po mogućnosti i duže.

Maksimalna udobnost
Funkcija naginjanja jednom rukom olakšava roditeljima podešavanje sjedala, ostavljajući drugu ruku slobodnom. Autosjedalica Sirona Z2 i-Size ima 5 položaja nagiba u smjeru vožnje i stražnjem nagibu, što povećava udobnost spavanja i putovanja.

L.S.P. bočna zaštita
Ugrađeni sustav linearne zaštite od bočnog sudara (L.S.P.) Sirone Z2 i-Size nudi povećanu sigurnost u slučaju bočnog sudara. U kombinaciji s školjkom koja apsorbira energiju, smanjuje snagu bočnog sudara za približno 25%.

Podesivo uzglavlje
Podesivi naslon za glavu ima 12 položaja tako da se može prilagoditi visini vašeg djeteta kako raste, pružajući zaštitu tijekom svih godina korištenja autosjedalice.

Tehničke specifikacije:
i-Size UN R129/03
od 45 cm do 105 cm
do 18 kg
primjerena od rođenja do 4 godine starosti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Cybex Sirona Z2 I-Size Soho Grey Autosjedalo”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)