Cybex Pallas S-Fix Rebel Red Crveno

639,35 KM

Autosjedalica 9mj do 12g.

Nema na zalihi

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

PALLAS S-FIX

Grupa 1/2/3, 9 – 36 kg, od 9 mjeseci do cca. 12 godina

PALLAS S-FIX AUTOSJEDALICA

Patentirana zaštita do 12 godina

Ništa ne odgovara! Premalo je! Uobičajene izjave prvih godina djetetovog života. Pallas S-Fix autosjedalica odlično odgovara godinama: kao 2 u 1 sjedalo, dizajnirana da raste s vašim djetetom od 9 mjeseci do 12 godina.

  • Jednom rukom prilagodljiv sigurnosni jastuk (Gr.1)
  • Patentirani prilagodljivi naslon za glavu
  • Integrirana linearna zaštita od bočnih udara (L.S.P. sistem)
  • Udobna, jednom rukom prilagodljiva funkcija nagiba (Gr.1)
  • 2 u 1 sjedalo
  • ISOFIX učvršćivanje za dodatnu stabilnost i sigurnost

Optimizirani sigurnosni jastuk umanjuje rizik ozbiljnih ozljeda vrata bez da ograničava dijete. Kada je vrijeme za odmor, patentirani prilagodljiv naslon za glavu sprječava da se djetetu glava nasloni na prsa dok spava. Podupire glavu da ostane u sigurnoj zoni naslona za glavu cijelo vrijeme, što je posebno važno u slučaju bočnog sudara. Zajedno uz naslon za glavu, L.S.P. sistem nudi povećanu zaštitu tako što umanjuje silu bočnog sudara.

PRILAGODLJIVA ZAŠTITA OD UDARA

Namješta se jednom rukom (gr 1)

Optimizirana zaštita od udara Pallas S-Fix reducira opasnost od ozbiljnih ozljeda vrata bez ograničavanja djeteta te poboljšava potpunu zaštitu u slučaju sudara. Zaštita od udara namješta se jednom rukom što olakšava roditeljima postupak namještanja.

Sila u frontalnom sudaru provodi se kroz zaštitu od udara i apsorbira se materijalima za apsorbiranje sile. Sistem je nalik na napuhani zračni jastuk te pomaže u značajnom reduciranju sile udara u slučaju nesreće. Pojasevi ne ozljeđuju dijete, dok su istovremeno osjetljivi dijelovi glave, vrata i unutarnjih organa zaštićeni. Novi dizajn zaštite od udara (pod patentom) namješta se jednom rukom te se prilagođava djetetovom tijelu za najveću udobnost, dodatno pružajući slobodu kretanja gornjeg dijela tijela te najveću sigurnost, posebno u frontalnim udarima, u usporedbi s konvencionalnim sistemom pojasa u 5 točaka učvršćivanja.

NASLON ZA GLAVU KOJI SE MOŽE PRILAGODITI U 3 POLOŽAJA

Patentirani

Naslon za glavu koji se može prilagoditi u 3 položaja pametno sprječava da glava djeteta na padne naprijed prilikom spavanja.

Cybexov patentirani naslon za glavu koji se može prilagoditi garantira optimalnu zaštitu u slučaju bočnog udara. Ova revolucionarna tehnologija sigurno pomiče natrag ravnotežnu točku djetetove glave sprečavajući da padne naprijed dok dijete čvrsto spava. U slučaju bočnog udara, osjetljiva glava djeteta ostaje unutar sigurne zone sjedala, omogućujući optimalnu zaštitu. Nadalje, naš patentirani naslon za glavu koji se može prilagoditi u 3 položaja omogućuje udobnije spavanje za sigurno i mirno putovanje.

INTEGRIRANA LINEARNA ZAŠTITA OD BOČNIH UDARA

L.S.P. sistem

Produljiva na strani koja je prema vratima vozila

L.S.P. sistem Pallas S-Fix povećava sigurnost u slučaju bočnog sudara. L.S.P. sistem reducira silu udara u slučaju bočnog sudara za približno 25% u usporedbi s jednakom autosjedalicom bez aktivirane L.S.P. zaštite.

UDOBNA FUNKCIJA NAGIBA JEDNOM RUKOM

Grupa 1

Za opušteno i mirno putovanje.

Inovativna funkcija nagiba jednom rukom roditeljima namještanje u položaj za spavanje Pallas S-Fix čini jednostavnim, ostavljajući drugu ruku slobodnom (grupa 1).

2 U 1 SJEDALO

Lako se može namjestiti u Solution S-Fix

Pallas S-Fix je 2 u 1 autosjedalica, koja se prilagođava rastu vašeg djeteta i može se koristiti od 9 mjeseci do 12 godina.

Za grupu 1 prilagodljiva zaštita od udara udvostručava se kao napuhani zračni jastuk te u slučaju sudara štiti od ozljeda vrata, a opet bez prethodnog ograničavanja. Za djecu od približno 3 godine i više, sjedalo se lako namješta za grupu 2/3 iz Solution serije.

 

dužina / širina / visina: 430 / 500 / 685 mm
težina: 10 kg
UN R44/04, Grupa 1/2/3
Navlake su perive u perilici za rublje na 30°C
Razvijeno i dizajnirano u Njemačkoj