Akcija!

Cybex Aura Fix Comfy Grey Sivo Autosjedalo

Original price was: 399,00 KM.Current price is: 332,30 KM.

-17%

Autosjedalica 9mj do 12g.

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Autosjedalica Cybex Aura-Fix je funkcionalna sjedalica koja prati rast vašeg djeteta. Ima ISOFIX priključke za sigurno i pouzdano pričvršćivanje autosjedalice u autu. Za dijete do 15 kg koristi se sigurnosni jastuk s prednje strane koji pruža zaštitu i u slučaju sudara optimalno raspoređuje silu udara po cijelom sjedalu. Kada dijete dosegne težinu veću od 15 kg, prednji jastuk se skida i autosjedalica je tada prilagođena grupi 2 i 3.

Značajke:

Autosjedalica grupe 1/2/3
Prilagodljiv prednji zaštitni jastuk (patentirano)
Optimalna zaštita kod bočnog udara
Udobna funkcija nagiba naslona sjedala
ISOFIX za veću sigurnost i stabilnost
Navlaka sjedala može se skinuti i prati

Podesivi sigurnosni jastuk smanjuje rizik od ozbiljnih ozljeda vrata bez ograničavanja djeteta.

Silina udarca u slučaju frontalnog sudara distribuira se preko sigurnosnog jastuka i apsorbira preko materijala za apsorbiranje udaraca. Ovaj sustav nalikuje zračnom jastuku i uvelike smanjuje silinu udarca u slučaju sudara. Sigurnosni pojas ne može povrijediti dijete, dok su istovremeno osjetljiva glava djeteta, vrat i unutarnji organi zaštićeni. Novo dizajnirani podesivi sigurnosni jastuk prilagođava se tijelu djeteta i omogućuje savršenu udobnost, dodatno omogućuje više slobode pokreta u gornjem dijelu tijela, a uz to omogućuje najveću sigurnost u slučaju frontalnog sudara u usporedbi sa sigurnosnim pojasom u pet-točaka.

ISOFIX konekt sustav postavlja se s jednim klikom i omogućuje savršenu zaštitu i stabilnost

Konektori za sjedalo jednostavno se postavljaju u ISOFIX uporišne točke u automobilu. Konektori se mogu jednostavno sklopiti tako da je sjedalo također kompatibilno s automobilima koji nisu opremljeni s ISOFIX sustavom.