Puzzle Burj Al Arab

16,90 KM

Otkrijte čudesnu eleganciju Burj Al Araba i oživite svoj dom ovom predivnom slagalicom!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Burj Al Arab – simbol luksuza i elegancije

Ako volite eleganciju i rafiniranost, Cubic Fun Puzzle Burj Al Arab je pravi izbor za vas. Ova slagalica je inspirisana poznatim hotelom Burj al-Arab u Dubaiju, poznatom kao “Kula Arapa”. Ovaj zadivljujući hotel je treći najviši hotel na svetu i svojim jedinstvenim dizajnom očarava posjetioce iz cijelog svijeta.

Nevjerojatna reprodukcija jedinstvene građevine!

Sada imate priliku da izgradite vjernu reprodukciju ovog ikoničnog hotela. Sastavljena slagalica će biti prelijep dekorativni komad u vašem domu, ali i izazov koji vam pruža nevjerojatno zadovoljstvo dok je sastavljate. U paketu se nalazi čak 46 dijelova slagalice, koje možete jednostavno složiti bez dodatne opreme.

Doživite čaroliju Burj Al Araba

Sastavljanje ove slagalice pružit će vam jedinstvenu priliku da doživite čaroliju Burj Al Araba iz udobnosti svog doma. Svaki komad slagalice vjerno oponaša oblik Burj Al Araba, koji je dizajniran da izgleda kao jedro broda. Ovo arhitektonsko remek-dijelo će vas oduševiti svojom ljepotom i sofisticiranim detaljima.

Putovanje iz snova

Slagalica Cubic Fun Puzzle Burj Al Arab vam pruža nezaboravno putovanje iz snova. Sa precizno izrađenim dijelovima, svaki komad slagalice će vas potaknuti da se osjećate  kao pravi arhitekta. Otkrijte tajanstvenost ovog ikoničnog hotela dok sastavljate svaki dio slagalice, koji će vas odvesti na putovanje kroz čarobni svijet arapske elegancije.

Neka Burj Al Arab ukrasi vaš dom

Ova impresivna slagalica dimenzija 20 x 24.7 x 30 cm postati će pravi ukras u vašem domu. Napravite vjernu repliku jednog od najpoznatijih hotela na svetu i uživajte u pogledu na ovo arhitektonsko remek-dijelo. Vaš prostor će dobiti notu luksuza i elegancije koja će oduševiti sve vaše goste.

Značajke

  • Simbol luksuza i elegancije za vaš dom
  • Vjerni prikaz ikoničnog hotela Burj Al Arab
  • Sastoje se od 46 dijelova slagalice
  • Putovanje iz snova kroz arapsku eleganciju
  • Dimenzije: 20 x 24.7 x 30 cm
  • Dodajte notu luksuza i elegancije svojem prostoru