Cogo Vatrogasni Helikopter Set Kocke 164kom

13,50 KM

Dajte djetetu svijet mašte i avanture s Cogo Vatrogasnim Helikopterom – set koji razvija vještine i donosi nesputano veselje.

Na zalihi

Oslobodite se troškova: Besplatna dostava iznad 60 KM!

  • Kupujte bez brige: 7 dana za jednostavan povrat!
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan!
Garancija sigurne i bezbrižne kupovine!

Zamisli uzbuđenje i avanturu koje će tvoje dijete doživjeti s novim vatrogasnim setom Cogo od 164kom! Ovaj set tematskog vatrogasnog helikoptera donosi mnogo mogućnosti za igru i maštovite avanture.

Prvo, razgovarajmo o samom dizajnu. Ovaj set dolazi s vatrogasnim helikopterom i tornjem za spašavanje u vatrogasnoj postaji. Ali to nije sve! Kocke se mogu jednostavno rastaviti i ponovno složiti u potpuno drugačijim stilovima. Možeš izgraditi vatrogasni helikopter u plamenu ili toranj za spašavanje koji gori. Propeler na helikopteru se može vrtjeti, dodajući dozu stvarnosti i uzbuđenja.

Ali, to nije sve! Naš set je napravljen je od neotrovnog ABS materijala koji je siguran za tvoje dijete. Boje su jake i postojane, a rubovi su glatki kako bi se izbjegle neželjene ozljede. Ovaj set posebno je dizajniran za poticanje razvoja djetetovog uma i mašte.

Ali najbolje od svega je da ovaj set dolazi u prekrasnoj kutiji, savršenoj za poklanjanje! Kutija je dimenzija 26 x 20.5 x 5.5 cm, idealna za  poklone dječacima u dobi od 6 do 12 godina. Zamisli samo radost na djetetovom licu kada otvori tu kutiju i nađe tu fantastičnu igračku unutra!

Ne čekaj više! Ovaj set Cogo Vatrogasni Helikopter od  164kom  je savršen poklon za svako dijete koje sanja o avanturama i spašavanju u svijetu hrabrih vatrogasaca. Neka tvoje dijete ima najbolje igračke koje će razvijati njegovu maštu i kreativnost. Kupi ovaj set danas i vidjet ćeš koliko će tvoje dijete biti sretno i oduševljeno!

Značajke

  • Set Cogo Kocke Vatrogasni Set 164kom – uzbuđenje i avantura!
  • Različiti stilovi vatrogasnog helikoptera i tornja za spašavanje.
  • Realističan propeler za dodatnu zabavu.
  • Siguran i kvalitetan materijal, bezopasan za dijete.
  • Potiče razvoj mašte i kreativnosti.
  • Idealan poklon ideja za djecu od 6-12 godina.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.