Cogo Space 3u1 CGBX-3032

16,95 KM

Na zalihi

Cogo Space 3u1 CGBX-3032 16,95 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Dok znanstvenici diljem svijeta pokušavaju pronaći priliku da dođu do drugih neistraženih planeta, s dizajnerom 3032 dijete će već sada moći naglavačke uroniti u pravu svemirsku misiju!
Vaše dijete ima važan i odgovoran zadatak: pravilno odabrati i spojiti 168 dijelova izrađenih od izdržljive plastike. To nije sve, mladi inženjer mora odlučiti koji će space shuttle ili čak istraživački laboratorij biti od koristi za osvajanje planeta. Iz konstruktora možete sastaviti 3 različita modela:
– ogroman shuttle;
– snažna raketa;
– istraživački laboratorij.
Dakle, osvajanje nepreglednih prostranstava Svemira počinje upravo sada!Proizvod je u potpunosti izrađen od visokokvalitetnog ABS plastičnog materijala za izdržljivost i savršenu otpornost na udarce. Ovaj materijal ne sadrži BPA, komadi su precizno zaobljeni, tako da je apsolutno siguran za zdravlje vaše bebe.
Tijekom procesa sastavljanja, djeca će vježbati ustrajnost, strpljenje i shvatiti vrijednost rada iz modela koji stvaraju.
Nakon što dijete završi s igrom, roditelji ga mogu uputiti da sklopi i uredno spremi model u kutiju kako bi sljedeći put dijete moglo sastaviti i izraditi novi model.
Time se i djeca uče navici da žive urednije.