Kocke Cogo – Firefighter 324kom

22,95 KM

Ispunite rođendan svog mališana posebnom igračkom – Cogo Firefighter Set Kocki donosi radost i kreativno izražavanje!

Na zalihi

Dodaj u košaricu

Kocke Cogo - Firefighter 324kom 22,95 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Ovo je set za izgradnju vatrogasnog kamiona sa 327 komada Cogo kocki, koji će pružiti sate zabave vašoj djeci. Ove kocke su dizajnirane da razvijaju vještine vaše djece od najranije dobi. Potiču zajednički rad vaše djece kao tima kako bi izgradili kreativna remek-djela.

Ovaj set igračaka je savršen poklon za djecu koja vole strojeve. Izvrsni dizajn i pakiranje čine ovu igračku izuzetnim poklonom za svaku priliku!

Te kocke su kompatibilne s Lego kockama, pa se kasnije mogu kombinirati s drugim popularnim brendovima kako bi se izgradili novi predmeti. Set dolazi s detaljnim korak-po-korak uputstvom za sastavljanje.

Ove kocke su izrađene od kvalitetnih materijala, tako da će kreacije koje izgradite s njima biti dovoljno čvrste za igru. Kocke se lako spajaju i odvajaju, omogućavajući vašoj djeci da stvaraju i ponovno izmišljaju svoje kreacije iznova i iznova.

Napredak u logičkom razmišljanju i rješavanju problema potiče maštu vašeg djeteta ka neograničenim mogućnostima. Ove kocke su savršen edukativni poklon za školsku djecu koji nikada neće izaći iz mode.

Omogućite svojoj djeci da grade, stvaraju i istražuju svijet vatrogasaca kroz igru s ovim fantastičnim setom Cogo Firefighter. Njihova mašta će procvjetati dok izmišljaju i rješavaju izazove koji se pojavljuju na putu.

Naručite ovaj set Cogo Kocki za sve male ljubitelje vatrogasaca i pružite svojoj djeci nevjerojatnu zabavu i edukaciju. Ne propustite ovu priliku da im poklonite nešto što će im donijeti radost i inspiraciju za igru.

Značajke

  • Set za izgradnju vatrogasnog kamiona Cogo 324kom
  • Potiče timski rad i razvija kreativnost djece.
  • Kompatibilno s Lego kockama i drugim brendovima.
  • Kvalitetni materijali osiguravaju čvrstoću i izdržljivost.
  • Potiče logičko razmišljanje i rješavanje problema.
  • Pruža nevjerojatnu zabavu i edukaciju za djecu.