Set za uljepšavanje Cerda – Princess

19,90 KM

Otkrijte čaroliju kraljevstva ljepote s našim setom za uljepšavanje i očarajte svoju malu princezu!

Na zalihi

Set za uljepšavanje Cerda - Princess 19,90 KM
Požurite, samo 4 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Zamisli trenutak kad tvoja mala princeza sjedi ispred ogledala, s sjajem u očima i osmijehom na licu. Taj trenutak sretne igre, mašte i ljepote je neprocjenjiv.

Naše srce je puno ljubavi prema našim malim princezama i želimo im pružiti najbolje. Zato smo kreirali ovaj set koji će pretvoriti svaku dječju sobu u čarobno kraljevstvo ljepote. Sa svakim komadom ovog seta, tvoja princeza će se osjećati posebno i istinski uživati u trenucima uljepšavanja.

Ovaj Set za uljepšavanje  je neodoljiv izbor za sve male princeze koje sanjaju o odrastanju u vlastitom kraljevstvu ljepote. Izrađen od visokokvalitetne ABS plastike, ovaj set je siguran za korištenje i pruža dugotrajnost.

Zamisli kako se tvoja princeza osjeća dok se igra s ovim predivnim setom za uljepšavanje. Njezini prsti lagano dodiruju svaki komad, dok joj se oči sjaje od sreće. Ona se pretvara u pravu malu princezu dok se igra s ovim setom koji sadrži sve što je potrebno za savršeno uljepšavanje.

Ne dopusti da ovaj čarobni trenutak prođe pored tvoje princeze. Neka se pretvori u pravu malu kraljicu ljepote uz naš Set za uljepšavanje 8 kom Princeza 2500001898! Sada je vrijeme da djeca iskažu svoju kreativnost, sanjaju svoje snove i ožive svoje najljepše fantazije.

Uz naš Set za uljepšavanje, tvoja princeza će se osjećati posebno i voljeno. Pruži joj dar koji će potaknuti njenu maštu, kreativnost i samopouzdanje. Neka svaki dan bude nova avantura u kraljevstvu ljepote!

Značajke:

  • Pretvori svoju sobu u čarobno kraljevstvo ljepote.
  • Siguran za korištenje, izrađen od visokokvalitetne plastike.
  • Pretvori se u pravu malu princezu s ovim setom.
  • Neka tvoja princeza oživi svoje najljepše fantazije.
  • Potakni maštu i samopouzdanje s ovim čarobnim setom.