Akcija!

Bing Giant Floor 24 – Idemo Bing

19,70 KM

-10%

Oduševi svoje dijete s Bing Giant Floor 24 – Idemo Bing slagalicom – jedinstvena igra za razvoj kognitivnih sposobnosti!

Na zalihi

Bing Giant Floor 24 - Idemo Bing 21,90 KM 19,70 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Bing Giant Floor 24 – Idemo Bing je ogromna podna slagalica koja će impresionirati tvoje dijete svojom visokom kvalitetom i veličinom pločica. Ova slagalica je posebno dizajnirana za najmlađe uzraste od 1 do 4 godine i omogućuje im ne samo sate zabave, već i mogućnost učenja i razvijanja njihovih kognitivnih sposobnosti.

Slagalicu je dizajnirao brend Bing i izdao renomirani nakladnik Lisciani, sa ciljem da zadovolji potrebe ranog djetinjstva i potakne maštovitu igru kod djece. Pločice su visokokvalitetne, izdržljive i izrađene od izdržljivog materijala, što znači da će trajati i izdržati intenzivnu igru tvog djeteta.

Dimenzije slagalice su 28,5x39x5,5 cm, što je savršeno za podnu igru. Tvoje dijete će biti oduševljeno veličinom i živopisnim ilustracijama koje prikazuju omiljene likove iz crtića Bing. Ovo je idealan način da dijete uplovi u svijet Binga i istražuje svijet oko sebe dok slaže slagalicu.

No, ova slagalica nije samo igračka – ona je prilika za tvoje dijete da razvije fine motoričke vještine, rješava probleme i vježba koncentraciju. Igračka poput ove potiče razvoj kreativnosti, logičkog razmišljanja i vizualne percepcije kod djeteta.

Sada je pravi trenutak da dodate ovu slagalicu u košaricu i darujete svom djetetu nevjerojatno iskustvo igre i učenja. Ne propusti priliku da tvoje dijete uživa uz Bing Giant Floor 24 – Idemo Bing slagalicu!

Naruči odmah i omogući svom djetetu igru koja će ga oduševiti i potaknuti njegov razvoj.

Značajke

  • Visokokvalitetna i velika podna slagalica za djecu od 1 do 4 godine.
  • Potiče razvoj kreativnosti i fine motorike.
  • Sadrži omiljene likove iz crtića Bing.
  • Igračka za zabavu, učenje i razvoj kognitivnih sposobnosti.
  • Izrađena od izdržljivog materijala koji traje.
  • Savršena prilika za istraživanje svijeta Binga i okoline.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.