Bing: Bingov Dječji Bazen Set Za Igru

44,95 KM

Nevjerojatna zabava satima: Bingov dječji bazen set za igru oduševiti će tvoje dijete!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Bingov dječji bazen set za igru – Za sate nevjerojatne zabave!

Uz Bingov dječji bazen set za igru, tvoje dijete će provesti sate i sate izvrsne igre i maštovite zabave! Bing i Flop, omiljeni likovi iz emisije, vole se rashladiti u vrućim ljetnim danima u svom bazenčiću. A da stvar bude još uzbudljivija, nerijetko im se pridruže i njihovi prijatelji Pando, Coco, Charlie, Sula i mnogi drugi!

Ovaj set za igru je nevjerojatno zabavan i maštovit, a tome pridonosi i činjenica da bazen može držati pravu vodu! Tvoje dijete će biti oduševljeno gledanjem Binga i Flopa kako plivaju i igraju se u vodi, stvarajući nove avanture i glumeći scene iz emisije. Osim toga, ovaj set je kompatibilan s drugim Bing setovima za igru, omogućavajući tvojem malom Bingsteru da gradi vlastiti Bingov svijet.

Set dolazi s pet dodataka koji će dodatno obogatiti igru. Osim bazenčića, tu su i figure Binga i Flopa, model brodića, podmornice i kante za gradnju dvorca od pijeska. I da ne zaboravimo, u setu se nalazi i mali žabac koji će dodatno razveseliti tvoje dijete!

Bingov dječji bazen set za igru nije samo igračka, već prava emocionalna avantura za tvoje dijete. Ovaj set potiče kreativnost, maštu i razvoj motoričkih vještina. Tvoje dijete će biti nevjerojatno oduševljeno i zahvalno što mu pružaš ovakve trenutke zabave.

Ne propusti priliku da iznenadiš svoje dijete ovim nevjerojatnim Bingovim setom za igru.

Značajke

  • Bingov set za igru u dječjem bazenu s omiljenim likovima
  • Bazen s vodom za sate zabave
  • Kompatibilan s drugim Bing setovima za igru
  • Potiče kreativnost i razvoj motoričkih vještina
  • Dolazi s pet dodataka za obogatiti igru
  • Emocionalna avantura za tvoje dijete