Bijeli Zec 31133

46,75 KM

Otkrijte neograničenu kreativnost s LEGO Creator 3u1 Bijelim Zecom – igračkom koja oživljava snove.

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Uživajte u neograničenoj kreativnoj zabavi s LEGO Creator 3in1 Bijelim Zecom (31133) playsetom! Ova fantastična igračka omogućuje vam da gradite i izmišljate priče s tri različite životinje – bijelim zečićićem, kokatua papagajem i bijelim tuljanom.

Krenimo od bijelog zečića – možete mu pomicati glavu, noge, usta i uši, a uz to dobivate i dvije opcije za poslastice: mrkvu ili cvijet. Zamislite sebe u šumi kako se igrate s ovim slatkim zečićem, krećući se kroz zelene livade i skačući među drvećem.

Ako vam je draži tropski ugođaj, tada možete pretvoriti zečića u kokatua papagaja. Ovaj papagaj može pomicati krila, rep i vrat, te može rotirati glavu za 360 stupnjeva. Zamislite sebe kako ga promatrate kako sjedi na grani i pjevuši svoju prekrasnu pjesmu, dok sunce obasjava šareno perje.

Za ljubitelje mora i oceana, tu je opcija za bijelog tuljana. Ovaj tuljan može pomicati usta i peraje, a dolazi s ribicom koju može držati u ustima. Zamišljajte sebe kako plivate s tuljanom u beskrajnom plavetnilu oceana, dok se valovi igraju oko vas.

Ovaj playset dolazi sa svim potrebnim dodacima – zečić dobiva mrkvu i cvijet, papagaj ima sjeme, a tuljan ima ribu. Na taj način možete stvoriti mnogo različitih scena i priča, pružajući sate maštovite igre.

S ovim setom dobivate ukupno 258 dijelova za sastavljanje i izradu ovih predivnih životinja. To je i idealan dar za sve mlade graditelje, stvarajući osjećaj postignuća i zadovoljstva.

Ali to nije sve! Kako biste unaprijedili svoje sastavljanje, tu je i LEGO Builder aplikacija. Pomoću nje možete zumirati, rotirati i vizualizirati svoj model. Uz pomoć aplikacije, proces sastavljanja postaje stvaran, a djeca mogu vidjeti kako njihova kreacija oživljava na svom tabletu ili pametnom telefonu.

LEGO Creator 3in1 Bijeli Zec (31133) je više od obične igračke – to je mogućnost za beskrajnu kreativnost i zabavu. Odabirajte između tri različite životinje i stvarajte nevjerojatne priče. Oduševite sebe i druge svojim maštovitim kreacijama.

Nabavite ovaj jedinstveni LEGO set i darujte svojoj djeci nešto što će ih oduševiti i potaknuti njihovu kreativnost. Jeste li spremni za nevjerojatnu avanturu? Krenite u gradnju i oživite svoje snove!

Značajke

  • LEGO Creator 3in1 Bijeli Zec – neograničena kreativna zabava za djecu.
  • Sastavljajte i izmišljajte priče s tri različite životinje.
  • Zečić, papagaj i tuljan – svaka sa svojim pokretima i dodacima.
  • Kreirajte scenu i priče po svojoj mašti.
  • 258 dijelova za sastavljanje i izrađivanje predivnih životinja.
  • LEGO Builder aplikacija za unapređenje sastavljanja i vizualizaciju modela.