Bebin Album

24,00 KM

Bebin Album – Očuvajte čaroliju prve godine s vašim malenim anđelom i stvorite neprocjenjivu uspomenu koja će nadživjeti vrijeme.

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Bebin Album – Sačuvajte najljepše trenutke i uspomene zauvijek!

U prvoj godini vašeg djeteta, događaju se nevjerojatne stvari – prvi osmijeh, prve riječi, prvi koraci… Svi ti posebni trenuci zaslužuju posebno mjesto za pamćenje. Zato vam predstavljamo Bebin Album – savršen način da zabilježite i sačuvate najljepše trenutke i uspomene iz prve godine života vašeg malenog anđela.

Ovaj prekrasan album, koji dolazi u tvrdom uvezu i ima mekanu spužvu, pružit će vam beskrajnu radost dok stvarate nezaboravna sjećanja. Sada možete na jednom mjestu zabilježiti prekrasne fotografije vaše bebe i zapisati posebne trenutke. Ova dragocjena uspomena postat će vaše blago koje ćete čuvati zauvijek.

Bebin Album je više od običnog fotoalbuma – to je emocionalna veza koja će vas podsjećati na najslađe trenutke i emocije koje ste dijelili sa svojim djetetom. Uz ovaj album, svaki put kad ga otvorite, vratit ćete se u ta prekrasna vremena i osjetiti toplinu i ljubav koje isijavaju iz svake stranice.

Ali Bebin Album nije samo za vas – on je i savršen poklon za svaku novopečenu mamu i tatu. Darujte im ovaj jedinstveni album i omogućite im da zabilježe i čuvaju dragocjene trenutke s njihovom bebom. Ovo je poklon koji će značiti više od riječi i koji će zauvijek ostati kao podsjetnik na radosne trenutke.

Neka Bebin Album postane vaša baština uspomena i ljubavi. Dodajte ga u košaricu odmah i stvorite trajno sjećanje na najljepše trenutke sa svojom bebom.

Značajke

  • Zabilježite najljepše trenutke i uspomene vaše bebe.
  • Tvrdo uvezan album s mekanom spužvom za trajno čuvanje.
  • Prekrasne fotografije i posebni trenuci na jednom mjestu.
  • Emocionalna veza s najslađim trenucima s vašim djetetom.
  • Savršen poklon za nove roditelje.
  • Baština uspomena i ljubavi s Bebinim Albumom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.