Baby Shark Vrtićki Ruksak+ Kocke I Edukativne Igra

39,15 KM

Baby Shark Vrtićki Ruksak+ Kocke i Edukativne Igre – Raj za Vašeg Malenog Avanturista!

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Baby Shark Vrtićki Ruksak+ Kocke i Edukativne Igre – Otkrijte Raj za Malene!

Dobrodošli u svijet ljupke dječje melodije Baby Shark! Uz naš Baby Shark Vrtićki Ruksak+ Kocke i Edukativne Igre, vaše dijete će biti oduševljeno i potpuno opremljeno za nevjerojatne avanture.

Naš set sadrži 36 prekrasnih kockica koje će ispuniti djetinjstvo vašeg mališana radošću i zabavom. Svaki komad ima oblik omiljenih likova iz svijeta Baby Shark, čineći igru još izazovnijom i zanimljivijom. Kockice su posebno dizajnirane kako bi potaknule logičko razmišljanje i razvoj vještina kod vašeg djeteta.

Ali to nije sve! Uz ovaj set dolazi i praktičan vrtićki ruksak koji omogućuje vašem mališanu da svoje omiljene kockice nosi sa sobom gdje god krenete. Ruksak je udoban za nošenje, a istovremeno je šarmantan i šaren, upotpunjujući dječje iskustvo s Baby Shark temom.

Kada je u pitanju razvoj djece, nema ništa važnije od igre koja potiče logičko razmišljanje i kreativnost. Naš Baby Shark Vrtićki Ruksak+ Kocke i Edukativne Igre pružaju upravo to, pružajući vašem djetetu priliku da raste, uči i zabavlja se istovremeno.

Ne propustite priliku da svoje dijete oduševite ovim nevjerojatnim setom. Kupite naš Baby Shark Vrtićki Ruksak+ Kocke i Edukativne Igre i otvorite vrata prema neodoljivom svijetu igre i učenja. Vaše dijete će vam biti zahvalno, a vi ćete biti ponosni na svoj odabir!

Nemojte čekati! Požurite i osigurajte ovaj set već danas!

Značajke

  • Baby Shark Vrtićki Ruksak+ Kocke i Edukativne Igre za djecu
  • 36 kockica s likovima Baby Shark za logičko razmišljanje
  • Praktičan i šareni vrtićki ruksak za nošenje kockica
  • Potiče kreativnost i igru kod djece
  • Savršen set za avanture i učenje
  • Kupite danas i darujte djetetu neodoljivu zabavu!