Kreativni set Baby Shark – Scratch art set

5,40 KM

Oduševite svoje dijete s Baby Shark Scratch Art Setom – stvorite šareni svijet umjetnosti zajedno!

Na zalihi

Kreativni set Baby Shark - Scratch art set 5,40 KM
Požurite, samo 5 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Baby Shark Scratch Art Set je umjetnički set koji će oduševiti djecu svih uzrasta. Ovaj set dolazi s dvije skrivene slike i drvenom olovkom, pružajući djeci priliku za stvaranje prekrasnih i šarenih slika. Sa svakim potezom olovkom, djeca će strugati premaz kako bi otkrila prekrasne šarene slike.

Ovaj umjetnički set za grebanje inspiriran je popularnom pjesmom Baby Shark, koja je osvojila srca djece diljem svijeta. Sada djeca mogu oživjeti morskog psa iz pjesme kroz umjetnost i kreativnost. Svaka slika će se pažljivo otkrivati, stvarajući uzbuđenje i radost kod djece.

Jedinstvena osobina ovog umjetničkog seta je njegova sposobnost da djecu uključi u proces stvaranja. Struganje premaza za otkrivanje slika potiče finu motoričku koordinaciju i kreativno razmišljanje. Djeca će biti ponosna na svoje stvorene slike i osjećat će se kao pravi umjetnici.

Kroz ovaj set, djeca će pronaći ne samo zabavu, već i edukaciju. Proces struganja za otkrivanje slika potiče istraživački duh i potiče dječju maštu. Osim toga, djeca će razvijati koncentraciju i strpljenje dok pažljivo stružu premaz.

Baby Shark Scratch Art Set je idealan poklon za djecu koja vole umjetnost i kreativnost. Ovaj set donosi sate zabave i stvaralaštva, a istovremeno razvija dječje motoričke vještine i kreativne sposobnosti.

Pokažite djeci čaroliju umjetnosti i potaknite njihovu maštu s Baby Shark Scratch Art Setom. Iskoristite ovu priliku da im pružite nezaboravno iskustvo stvaranja i razvijanja vještina. Neka vaše dijete otkrije šarene svjetove kroz struganje i stvaranje vlastitih umjetničkih remek-djela.

Značajke

  • Umjetnički set za grebanje s Baby Shark temom
  • Dvije skrivene slike za otkrivanje prekrasnih šarenih motiva
  • Potiče finu motoričku koordinaciju i kreativno razmišljanje
  • Zabava i edukacija kroz proces struganja premaza
  • Razvija koncentraciju, strpljenje i istraživački duh
  • Idealno za djecu koja vole umjetnost i kreativnost