Drvena ploča Baby Shark – Ribe

11,70 KM

Otkrijte čaroliju podvodnog svijeta s drvenom slagalicom Baby Shark Big Show – zabava koja potiče radoznalost i razvoj kritičkog razmišljanja kod vašeg djeteta!

Na zalihi

Drvena ploča Baby Shark - Ribe 11,70 KM
Požurite, samo 3 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Ova drvena slagalica za djecu Baby Shark Big Show pruža iznimno zabavu za sve male obožavatelje dječjih morskih pasa. Vaše dijete može uroniti u šarenu podvodnu scenu dok postavlja drvene dijelove slagalice na svoje mjesto.

Sa svojim privlačnim dizajnom i veselih boja, ova slagalica će razveseliti vaše dijete i potaknuti njegovu/ njezinu radoznalost te razviti vještine razmišljanja i rješavanja problema. Dijelovi slagalice su izrađeni od kvalitetnog drva kako bi pružili dugotrajnost i sigurnost, dok odabir i postavljanje dijelova pomažu u razvijanju koordinacije oka i ruke.

Ova drvena slagalica Baby Shark Big Show za djecu ne samo da pruža nevjerojatnu zabavu, već ima i edukativnu komponentu. Kroz igru sa ovom slagalicom, vaše dijete će imati priliku naučiti o morskim psima i njihovom staništu. To će probuditi njegovu/ njezinu znatiželju i interes za prirodni svijet oko nas.

Osim što je ova slagalica sjajna za samostalnu igru, može biti odličan alat za roditelje i odgajatelje. Potiče interakciju i zajedničko vrijeme s djecom, pružajući priliku za učenje i razvijanje raznih vještina.

Za svako dijete koje voli morske pse i želi istraživati podvodni svijet, ova drvena slagalica Baby Shark Big Show je savršen izbor. Pruža zabavu, potiče razvoj vještina i otkrivanje novih znanja, sve to uz nevjerojatnu sliku šarenog podvodnog krajolika. Ne propustite priliku da svoje dijete oduševite ovom sjajnom slagalicom i omogućite mu/ joj sate zabave i učenja.

Značajke

  • Drvena slagalica za djecu Baby Shark Big Show
  • Podvodna scena s šarenim dijelovima slagalice
  • Potiče razmišljanje i rješavanje problema
  • Kvalitetno drvo za dugotrajnost i sigurnost
  • Edukativna igra o morskim psima i njihovom staništu
  • Interakcija i zajedničko vrijeme s djecom