Akcija!

Baby Puzzle 21040873

4,95 KM

-45%

Razvijajte motoričke vještine i koordinaciju oka i ruke uz Baby Puzzle 21040873 – nevjerojatna zabava koja uči!

Na zalihi

Oslobodite se troškova: Besplatna dostava iznad 60 KM!

  • Kupujte bez brige: 7 dana za jednostavan povrat!
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan!
Garancija sigurne i bezbrižne kupovine!

Baby Puzzle 21040873 – Beskrajna zanimacija za male umove

Sa Baby Puzzle 21040873, tvoje dijete će uživati u nebrojenim satima zabave i razonode! Ovaj nevjerojatan set slagalica ne samo da će zabaviti tvoje dijete, već će potaknuti razvoj njegove mašte i kreativnosti. Djetetova mašta će se ojačati dok stvara razne slike i priče sa slagalicama.

Osim što pruža zabavu, Baby Puzzle 21040873 je savršeno za razvijanje djetetove mašte i spretnosti. Kroz igru sa slagalicama, tvoje dijete će poboljšati svoje motoričke vještine i koordinaciju oka i ruke. Igra se ovdje pretvara u učenje, dok tvoje dijete uživa i istovremeno razvija svoje sposobnosti.

Također, Baby Puzzle 21040873 je odličan alat za poboljšanje motoričkih vještina i koordinacije oka i ruke kod djece. Dok slaže slagalice, tvoje dijete razvija finu motoriku i preciznost pokreta. To će im biti korisno u mnogim aspektima života, od pisanja i čitanja do sportskih aktivnosti.

Ovaj proizvod ne samo da zabavlja, već i educira. Tvoje dijete će kroz igru sa slagalicama naučiti o oblicima, bojama, životinjama i još mnogo toga. Tako da neće samo uživati, već će i stjecati korisna znanja dok se igra.

Ukratko, Baby Puzzle 21040873 pruža nebrojene sate zabave i razonode za tvoje dijete. Nudi i mogućnost razvijanja mašte, poboljšanja motoričkih vještina i koordinacije oka i ruke. Sa ovim slagalicama, tvoje dijete će ne samo uživati u igri, već i učiti. Ne propusti priliku da svoje dijete razveseliš ovim zabavnim i edukativnim slagalicama!

Značajke

  • Slagalice za neograničenu zabavu i razvoj mašte
  • Poboljšava motoričke vještine i koordinaciju oka i ruke
  • Igra koja uči o oblicima, bojama i životinjama
  • Pruža nebrojene sate zabave i razonode
  • Razvoj djetetove mašte i kreativnosti
  • Zabava koja istovremeno educira

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.