Lutka Barbie – Color Reveal Rainbow

65,95 KM

Doživite magično putovanje kroz svemir s Barbie lutkama – svaka je bojom obojena tajna koja će vas oduševiti!.

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Opustite se i pripremite se za nevjerojatno putovanje kroz svemir sa Barbie lutkama iz serije Color Reveal Rainbow! Ova linija lutaka donosi nevjerojatno iskustvo otvaranja paketa koje će vas oduševiti. Svaka lutka dolazi sa 6 iznenađenja koja će vas ostaviti bez daha!

Započnite svoje iskustvo otkrivanja uklanjanjem vanjskog sloja ambalaže i otvaranjem tube. Izvadite Barbie lutku čiji je izgled prekriven nevjerojatnim, sjajnim premazom koji se otkriva bojama. Tu su i vrećice s iznenađenjima koje samo čekaju da budu otvorene!

U vrećicama ćete pronaći modne dodatke koji će vašu Barbie lutku pretvoriti u pravu svemirsku kraljicu. Tu su cipele s motivom mjeseca, galska kruna za glavu i sjajna, predivna krila. Ali to nije sve!

Kada se igračka Barbie uroni u toplu ili hladnu vodu, njen make-up će se promijeniti bojama, stvarajući efekt svemirske transformacije. To je jedan od trenutaka koji će vas oduševiti!

Ova lutka je savršen poklon za djecu stariju od 3 godine. Djeca će moći sakupljati različite lutke, mijenjati njihove dodatke i povećati mogućnost igre!

Ne propustite priliku da iznenadite svoje dijete jedinstvenom i kreativnom Barbie lutkom iz serije Color Reveal Rainbow. Ova lutka će otvoriti vrata mašti i omogućiti djetetu da istražuje svemirske avanture u stilu. Nemojte čekati, djelujte odmah i osigurajte si ovo nevjerojatno iskustvo!

Značajke

  • Barbie lutke iz serije Color Reveal Rainbow – nevjerojatno iskustvo otvaranja paketa
  • Svaka lutka dolazi s 6 iznenađenja – bez daha!
  • Modni dodaci za svemirsku transformaciju
  • Make-up se mijenja bojama u vodi – oduševljenje!
  • Savršen poklon za djecu stariju od 3 godine
  • Kreativna lutka za istraživanje svemirskih avantura