Akcija!

Autosjedalica Cybex Sirona M2 I Size And Base Deep Black

Original price was: 909,00 KM.Current price is: 799,00 KM.

-12%

Autosjedalica 0+ do 4 g.

Nema na zalihi

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Sigurnosno sjedalo u položaju s licem okrenutim prema nazad od rođenja do 18 kg (cca. do 4 godine).

Sa sjedalom u položaju s licem okrenutim prema nazad smanjuje se opasnost od ozljeda u slučaju frontalnog udara za više od 80 % u usporedbi s konvencionalnim sjedalima s licem okrenutim prema naprijed i sigurnosnim pojasom.

Izvrsna sigurnosna izvedba sa zaštitnim funkcijama i odličnom funkcionalnosti, svrstava Sirona autosjedalicu među vodeće autosjedalice. Sirona je na testiranju nagrađena kao POBJEDNIK prema testu Stiftung Warentest (6/2013).  Prema obavljenom istraživanju provedenom od strane VTI-švedskog instituta za istraživanje cesta i prijevoza (raport 489A, 2003).

Postavljanje autosjedalice u jednom kliku s ISOFIX-om za oba položaja-položaj u kojem je glava djeteta okrenuta prema naprijed i položaj prema natrag je jednostavno i jamči povećanu sigurnost.

Sirona autosjedalica je osigurana za auto sjedalo pomoću ISOFIX sustava i ne treba je dodatno osiguravati. Podupirač koji se nalazi s prednje strane apsorbira silinu udara prilikom frontalnog sudara i omogućuje dodatnu stabilnost. Ova tehnologija minimalizira pogreške kod postavljanja autosjedalice i optimalizira zaštitu.

Pomoću inovativne tehnologije postavljanja sjedala na postolje stvara se direktna povezanost sjedala i postolja.

U slučaju sudara, silina udarca se prenosi direktno na postolje, te se istovremeno aktiviraju sigurnosne značajke auta i sjedala, a silina udarca se distribuira u vrlo ranoj fazi nesreće. Patent je u razvoju.

Teleskopski (L.S.P. sustav)-linearno bočna zaštita od sudara apsorbira silinu udarca u slučaju bočnog sudara u vrlo ranoj fazi (patent je u razvoju).

Bilo da je CYBEX SIRONA dječja autosjedalica okrenuta prema naprijed ili prema natrag u vozilu, podesiva linearno bočna zaštita od sudara povećeva sigurnost u slučaju bočnog sudara. L.S.P. sustav može se individualno podešavati prema položaju sjedala i tipu vozila, te apsorbira silinu udarca uslučaju bočnog sudara u kombinaciji sa žaštitama za glavu i ramena (patent je u razvoju).

Ovisno o veličini i visini, starija djeca mogu imati nedovoljno prostora za noge dok sjede okrenuta prema natrag.

U tom slučaju, CYBEX Sirona dječja autosjedalica može se koristiti sa sigurnosnim jastukom i u položaju da je dijete okrenuto prema naprijed – od 9-18 kg (cca. 9 mjeseci do 4 godine).

Podesivi sigurnosni jastuk s A.R.T. tehnologijom smanjuje rizik od ozbiljnih ozljeda vrata djeteta bez da ograničava dijete (patent je u razvoju). Zahvaljujući novom integriranom sustavu za vezanje, nema potrebe da posebno vežete sigurnosni jastuk.

U položaju u kojem je dijete okrenuto prema naprijed, dijete je zaštićeno pomoću podesivog sigurnosog jastuka. Ovaj sustav sliči na zračni jastuk, te apsorbira silinu udarca preko cijelog prostora. U usporedbi s klasičnim sustavom vezanja sigurnosnog pojasa u 5-točaka, znatno je smanjen pritisak na vrat. Nadalje, u slučaju nesreće A.R.T. tehnologija omogućuje sigurnost djeteta u tzv. sigurnoj zoni autosjedalice (patent je u razvoju). Zahvajujući novom integriranom sustavu za vezanje, nije potrebno vezati sigurnosni jastuk sa sigurnosim pojasom od automobila (patent u razvoju).

ZNAČAJKE:

-težina 14 kg,

-dužina / širina / visina: 720, 440, 660 mm,

-ECE R129, Skupina 0+/1,

-za djecu od 0+ do 4 godine,

-za djecu do 18 kg,

-ISOFYX baza sa rotirajućom autosjedalicom,

-podesivi naslon za glavu 12x,

-spuštanje naslona sjedala u jednom potezu 5x (prema natrag),

-spuštanje naslona sjedala u jednom potezu 3x (prema naprijed),

-podesivi sigurnosni jastuk,

-teleskopsi L.S.P. sustav,

– tkanine na navlakama mogu se parati u perilici za rublje na 30°,

– proizvedeno i dizajnirano u Njemačkoj.