Akcija!

Autosjedalica Cybex Pallas G I-Size Lava Grey Mid Grey

629,00 KM

-13%

Od novorođenčeta do predadolescenta: autosjedalo Cybex Pallas G i-Size pruža više od 10 godina sigurnosti.

Na zalihi

Autosjedalica Cybex Pallas G I-Size Lava Grey Mid Grey 719,00 KM 629,00 KM
Posljednja prilika za ovaj proizvod! Samo još 4 komada na zalihi!

Besplatna dostava za narudžbe iznad 60 KM

  • Besplatan povrat
  • Naruči prije 14h za slanje pošiljke isti dan
Garantirana sigurnost

Cybex Pallas G i-Size autosjedalo predstavlja sigurnost koja raste zajedno s djetetom. Ovaj autosjedalo 2-u-1 pruža optimalnu zaštitu tijekom desetljeća korištenja – od djetinjstva pa sve do predadolescentnih godina. U ranim godinama, novi i poboljšani Impact Shield (zaštitni jastuk) pruža izvrsnu zaštitu, udobnost i slobodu kretanja te olakšava sigurno i brzo postavljanje djeteta u sjedalo. Patentirani naslon za glavu pruža dodatnu zaštitu u slučaju da dijete zaspi za vrijeme putovanja.

Dijete je zaštićeno Impact Shieldom (zaštitni jastuk) dok ne dosegne 21 kg te se nakon toga sjedalo pričvršćuje pomoću pojasa vozila, pružajući pouzdanu zaštitu dok ne dostignu visinu od 150 cm (otprilike do 12 godina). Napredna tehnologija Impact Shielda (zaštitni jastuk) smanjuje rizik od ozljeda vrata u frontalnom sudaru za više od 40% u odnosu na sustav pojasa. U slučaju sudara, dijete se kotrlja naprijed preko Impact Shielda (zaštitni jastuk) koji apsorbira silu udara na velikoj površini. Učinak sile je učinkovito raspoređen, smanjujući napor na ranjivom vratu i štiteći djetetovu glavu.

Integrirani podesivi Impact Shield (zaštitni jastuk) omogućuje lako, brzo i pouzdano postavljanje djeteta u sjedalo, s istraživanjima koja pokazuju da Impact Shieldovi (zaštitni jastuk) imaju značajno manju pogrešnu stopu postavljanja od sustava pojasa. Njegov podesivi dizajn pruža izvrsnu udobnost za rastuće dijete.

Patentirani naslon za glavu s tri pozicije pomaže u sprječavanju naginjanja djetetove glave prema naprijed dok spava. Glava djeteta ostaje u sigurnosnoj zoni sjedala, pružajući optimalnu sigurnost posebno u slučaju bočnog sudara. Linijski sustav zaštite od bočnog udara Plus pruža povećanu sigurnost u slučaju bočnog sudara.

Jednoručno podešavanje sjedala omogućuje vam da sjedalo jednostavno prilagodite udobnoj poziciji za spavanje vašeg djeteta, bez obzira na dob. Sustav za ventilaciju zraka omogućuje protok zraka kroz sjedalo, sprječavajući nakupljanje topline i osiguravajući ugodnu temperaturu sjedala, čak i na vrućim danima.

Značajke

  • Cybex Pallas G i-Size autosjedalo raste s djetetom.
  • Poboljšani Impact Shield (zaštitni jastuk) pruža izvrsnu zaštitu.
  • Patentirani naslon za glavu pomaže u zaštiti u slučaju bočnog sudara.
  • Linijski sustav zaštite od bočnog udara Plus povećava sigurnost.
  • Sustav za ventilaciju zraka sprječava nakupljanje topline.
  • ISOFIX i Top Tether omogućuju lako i sigurno postavljanje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Autosjedalica Cybex Pallas G I-Size Lava Grey Mid Grey”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)