Autosjedalica Cybex Cloud Z I Size Plus

669,05 KM

Autosjedalica/nosiljka.

Nema na zalihi

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

CLOUD Z i-Size

Grupa 0+, 0 – 13 kg, od rođenja do cca. 18 mjeseci

CLOUD Z AUTOSJEDALICA ZA DOJENČAD

Cloud Z i-Size  je nasljednik nagrađivanog koncepta Cloud Q i sada je 15% lakši nego prije.

  • Ergonomski sasvim polegnuti položaj izvan automobila
  • Automatsko podešavanje visine unutar automobila za nedonoščad i vrlo male bebe
  • Podesivi naslon za glavu u 11 položaja s integriranim sustavom vodilica pojasa
  • Teleskopska linearna zaštita od bočnog udara (L.S.P. sustav)
  • Integrirani XXL krović za zaštitu od sunca
  • Sustav za putovanja kompatibilan sa Cybexovim kolicima i kolicima drugih proizvođača

NALON ZA LEĐA KOJI SE MOŽE UKOSITI

Ergonomski ležeći položaj izvan automobila

Karakteristika sjedalice Cloud Z je mogućnost stavljanja u horizontalni položaj izvan automobila. S dužim naslonom za noge i gotovo potpuno ležećim položajem, dijete može ugodno ležati u ergonomski ispravnom položaju.

Kut može biti jednostavno prilagođen jednom rukom bez vađenja djeteta iz sjedalice, a ručka ostaje u položaju za nošenje za lakšu mobilnost. U kombinaciji sa Cybexovim kolicima, Cloud Z može se koristiti kao vizualno harmoničan sustav za putovanja. Zahvaljujući ispruženom kutu, autosjedalica se jednostavno pretvara u praktičnu i pametnu košaru za nošenje za prve mjesece djetetova života. Uspavano dijete može se odmarati s optimalnom zaštitom u ergonomski ispravnom položaju.

AUTOMATSKO PRILAGOĐAVANJE VISINE AUTOSJEDALICE

Za gotovo ravan, i idealan ležeći položaj

Autosjedalica Cloud Z prilagođena je potrebama najosjetljivije novorođenčadi i nedonoščadi. Prijevoz nedonoščadi i vrlo malih beba, kojima mišići vrata i refleksi još nisu sasvim razvijeni, jedan je od najvećih izazova s kojima su suočeni naši inženjeri za sigurnost. Padanje glave naprijed, što može dovesti do problema u disanju tijekom spavanja, mora pod svaku cijenu biti izbjegnuto.

Zajedno s njemačkim specijalistima iz područja medicine i primaljama, i uzevši u obzir rezultate brojnih istraživanja, razvijena je nova funkcija koja omogućava, što je više moguće, ispruženi kut između glave, vrata i prsa. Time je rizik od teškoća prilikom disanja reduciran. Prilagodbom naslona za glavu, kut sjedenja automatski se mijenja i autosjedalica raste s djetetom. S ovim integriranim automatskim podešavanjem, autosjedalica omogućuje većoj djeci više prostora i udobnosti.

TELESKOPSKI L.S.P. SUSTAV

Teleskopska linearna bočna zaštita

Teleskopska linearna bočna zaštita (L.S.P. sustav) apsorbira snagu bočnog udara u kombinaciji s okvirom koji apsorbira energiju.

Teleskopska linearna bočna zaštita može se jednostavno individualno prilagoditi. Sile koje se prve javljaju prilikom nesreće prenose se proširenim bočnim štitnicima na strani vrata te se raspoređuju po okviru autosjedalice. Fleksibilni materijal i struktura autosjedalice zatim apsorbira sile udara te ih kanalizira podalje od djeteta.

NASLON ZA GLAVU PODESIV U 11 VISINA

Za savršenu zaštitu koja raste s djetetom

U kombinaciji s teleskopskom linearnom bočnom zaštitom, podesiv naslon za glavu izvrstan je doprinos za zaštitu od bočnog udara Cloud Z autosjedalice.

S novim naslonom za glavu podesivim u 11 visina i integriranim sustavom vodilica za pojaseve, dužina pojaseva automatski se mijenja kada se naslon za glavu prilagođava. Ovo eliminira naporno navlačenje pojasa i gotovo onemogućuje pogrešnu uporabu.

ODGOVARAJUĆI INTEGRIRANI SKLOPIVI XXL KROVIĆ ZA ZAŠTITU OD SUNCA

Savršena zaštita od vjetra i sunca sa zaštitnim faktorom UVP 50+

Za maksimalnu zaštitu dječje kože, odgovarajući XXL sklopivi krov za zaštitu od sunca s UVP50+ zaštitom ispunjava stroge australske standarde zaštite od sunca.

Integrirani, iznimno veliki krov za zaštitu od sunca, elegantno nestaje iza visira u koordiniranim bojama. Može se dodatno produžiti omogućavajući ne samo zaštitu od sunca, već i kiše i vjetra.

dužina / širina / visina: 670, 440, 395-565 mm
težina: 4,80 kg
ECE R44/04, Grupa 0+
Navlake su perive u perilici za rublje na 30°C
Proizvedeno i dizajnirano u Njemačkoj