Autosjedalica Cybex Aton 5 Deep Black

319,00 KM

Nosiljka/autosjedalica.

Nema na zalihi

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

ATON 5

Grupa 0+, 0 – 13 kg, od rođenja do cca. 18 mjeseci

ATON 5 AUTOSJEDALICA

Peta generacija uspješnih autosjedalica

Prateći utemeljene prethodne uspješne korake, kao što je kod nagrađivane Aton 2, Gr 0+, pobjedik testa u 6/2012 Stiftung Warentest testu dječjih autosjedalica, Aton 5 priključuje se seriji uspješne Aton serije.

  • Uklonjivi umetak sjedala za gotovo ležeći položaj
  • U 8 položaja po visini prilagodljiv naslon za glavu s integriranim vodilicama pojasa
  • Linearna zaštita od bočnih udara (L.S.P. sistem)
  • Integrirani XXL sklopivi krović sa UOF50+ zaštitom od sunca

Jedinstvene sigurnosne karakteristike, kao što su u 8 položaja po visini prilagodljiv naslon za glavu s integriranim vodilicama pojasa, koji poboljšava odličnu sigurnost u nesrećama, uz školjku sjedala koja apsorbira silu udara te u kombinaciji s, u crash testovima dokazanim L.S.P. sistemom, a opet uz udobne značajke kao što su XXL krović. Sve to nadograđuje ovu sjedalicu u savršenu autosjedalicu za nedonoščad i vrlo malu novorođenčad. Nova funkcija omogućava odličan idealan kut sjedenja te osigurava maloj djeci da leže, sa odlično poravnatom glavom, vratom i prsima. Rizik od gušenja padanjem glave prema naprijed time je značajno umanjen. Autosjedalica se može koristiti vezanjem remenom sa ili bez bazama za jednostavniju instalaciju.

NASLON ZA GLAVU PODESIV PO VISINI (8 POLOŽAJA)

Jednostavno rukovanje i idealna zaštita koja se prilagođava rastu djeteta

Naslon za glavu u 8 položaja s integriranim vodilicama za sigurnosni pojas još je jedan aspekt optimalne bočne zaštite dječje autosjedalice u slučaju udara

Visina pojasa prilagođava se automatski, ovisno o visini naslona za glavu, čime komplicirano vezivanje i odvezivanje remenja postaje stvar prošlosti. Y-sustav vezivanja dokazano je učinkovito i udobno sigurnosno rješenje, posebice za vrlo male bebe. Mekani jastuk sjedala pričvršćen na naslon za glavu može se također koristiti za regulaciju visine bebine zdjelice.

L.S.P. SUSTAV

Linearna bočna zaštita od udara

Linearna bočna zaštita od udara (L.S.P. sustav) u kombinaciji s okvirom sjedala apsorbira silu udarca u slučaju bočnog udara.

Prvi udar prilikom nesreće raspoređuje se preko sustava linearne bočne zaštite (L.S.P. sustav) i njegovog štitinika koji se može proširiti te ga fleksibilna struktura materijala sjedala apsorbira. Fleksibilni materijal i struktura dječje autosjedalice apsorbiraju silu udarca te je preusmjeravaju dalje od djeteta.

INTEGRIRANO PODEŠAVANJE VISINE SJEDALA

Kako bi sjedalo bilo što ravnije ili prostranije

Vratni mišići i refleksi kod nedonoščadi i malih beba još su nedovoljno razvijeni te zbog toga postoji opasnost da njihova glava padne prema naprijed, što može dovesti do ozbiljnih poteškoća s disanjem te do gušenja.

Kroz blisku suradnju s njemačkim doktorima i primaljama provedena su brojna testiranja kako bi se utvrdio idealni kut sjedenja za malu djecu te je razvijena nova funkcija koja osigurava najravniji mogući položaj za ležanje. Time je opasnost od gušenja znatno smanjena. Mehanizam za podešavanje omogućuje većoj djeci više prostora i udobnosti.

CYBEX SUSTAV ZA PUTOVANJA

ušteda prostora prilikom putovanja

CYBEX dječje autosjedalice jednostavno se mogu pretvoriti u sustav za putovanja postavljanjem na CYBEX kolica ili kolica drugih proizvođača.

Pomoću jednostavnog adaptera, sve CYBEX dječje autosjedalice mogu se jednostavno pretvoriti u praktični sustav za putovanja postavljanjem na CYBEX Callisto, Onyx ili Topaz kolica. Autosjedalice su kompatibilne i s kolicima drugih marki, kao što su Bugaboo, Baby Jogger i Mamas & Papas itd. S obzirom na to da su CYBEX autosjedalice lagane strukture, fleksibilne i štede prostor, idealne su za roditelje koji su stalno u pokretu, te pružaju novu dimenziju mobilnosti.

dužina / širina / visina: 640 / 430 / 390-560 mm
težina: 4,8 kg
ECE R44/04, Grupa 0+
Navlake su perive u perilici za rublje na 30°C
Proizvedeno i dizajnirano u Njemačkoj