Aktivni Stol Little Dutch – Sailors Bay

121,95 KM

Potaknite razvoj fine motorike i maštu s inovativnim Aktivnim Stolom Little Dutch – Sailors Bay  Sailors Bay  – savršen dodatak za igru vašeg djeteta!

Na zalihi

Dodaj u košaricu

Aktivni Stol Little Dutch - Sailors Bay 121,95 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Aktivni Stol je izvrsna igračka namijenjena djeci starijoj od 12 mjeseci. Izrađen od visokokvalitetnog drva i obojen “child-friendly” bojama na bazi vode, ovaj stol nudi mnogo aktivnosti koje potiču razvoj fine motorike kod djece.

Ovaj višenamjenski stol sadrži pet različitih aktivnosti koje će pružiti satove zabave i učenja vašem mališanu. Prva aktivnost je izazovno gurati kuglice uz spiralni put pomoću galebova. Djeca će razvijati svoje motoričke vještine dok pokušavaju pravilno složiti kuglice.

Druga aktivnost je gradnja svjetionika. Dijete će se zabaviti slažući dijelove svjetionika na stolu i istovremeno razvijati svoju kreativnost i koordinaciju oka-ruka.

Treća aktivnost je rješavanje slagalice koja će potaknuti djecu na razmišljanje i razvijanje vještina rješavanja problema. Četvrta aktivnost je okretanje kotačića, što će djeci biti vrlo zanimljivo, a istovremeno će razvijati njihovu koordinaciju i fine motoričke sposobnosti.

Konačno, djeca će moći ploviti oceanom s malim brodićima i unijeti u igru elemente mašte i kreativnosti.

Dimenzije ovog stola su 39x39x54 cm, što ga čini savršenim za igranje kod kuće ili u vrtiću. Siguran i stabilan dizajn potiče stajanje djeteta, dodatno pridonoseći njegovom razvoju.

Aktivni Stol Little Dutch – Sailors Bay nije samo igračka, već i alat za poticanje razvoja djeteta. Pruža mnogo mogućnosti za istraživanje i zabavu, istovremeno potičući razvoj fine motorike, kreativnosti i vještina rješavanja problema. Vaše dijete će uživati u svakom trenutku provedenom za ovim stolom, učeći i rastući istovremeno.

Značajke

  • Aktivni Stol Little Dutch – Sailors Bay – razvoj fine motorike.
  • Pet aktivnosti za zabavu i učenje djece.
  • Gradnja, guranje kuglica, rješavanje slagalice, okretanje kotačića, plovidba.
  • Visokokvalitetno drvo s “child-friendly” bojama.
  • Potiče kreativnost, koordinaciju i vještine rješavanja problema.
  • Siguran i stabilan dizajn, idealan za igranje kod kuće ili u vrtiću.