Akcija!

Stol za crtanje Boombar Learn Drawing Desk

34,90 KM

-30%

Kreativni stol za crtanje.

 

 

Na zalihi

Stol za crtanje Boombar Learn Drawing Desk 49,90 KM 34,90 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Boombar Learn Drawing Desk je savršeni stol za crtanje koji će oduševiti svako dijete. Ovaj kvalitetni i lijepo dizajnirani set u obliku stolića dolazi sa svim potrebnim dodatcima za stvaranje umjetničkih djela.

Set uključuje 12 masnih bojica i 12 perivih flomastera koji su lako dostupni i jednostavni za upotrebu. Također, set uključuje i 7 metara papira za neograničenu kreativnost.

Boombar Learn Drawing Desk namijenjen je za djecu od 3+ godine, što ga čini idealnim darom za svako dijete koje želi razviti svoju umjetničku stranu.

Stol je izrađen od kvalitetnih materijala, a njegov lijepi dizajn će privući pozornost svakog djeteta. Uz ovaj stol, djeca će moći udobno sjediti i crtati za stolom, stvarajući nevjerojatne umjetničke radove.

Boombar Learn Drawing Desk je jednostavan za upotrebu i vrlo praktičan. Sve što je potrebno je staviti papir na stol, odabrati omiljene boje i početi crtati!

Ukratko, Boombar Learn Drawing Desk je savršen stol za crtanje za djecu koja žele razviti svoju umjetničku stranu. Sve u jednom setu, ovaj stol pruža djeci sve što im je potrebno za stvaranje nevjerojatnih umjetničkih djela. Kupite svoje dijete ovaj stol i vidite kako će njihova kreativnost procvjetati!

 

ZNAČAJKE:

  • stolić,
  • 12 masnih bojica,
  • 12 perivih flomastera,
  • 7 metara papira,
  • za djecu od 3+godine

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.