Akcija!

3D Mpontessori Slagalice Policajac

Original price was: 9,90 KM.Current price is: 2,95 KM.

-70%

Na zalihi

Dodaj u košaricu

3D Mpontessori Slagalice Policajac 9,90 KM Original price was: 9,90 KM.2,95 KMCurrent price is: 2,95 KM.
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • Više od 30 GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • EU odobreni proizvodi s 2 godine garancije
  • Besplatna dostava iznad 70 KM & besplatan povrat unutar 7 dana
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi
Zagarantirana sigurna kupovina

Ove Montessori slagalice su prekrasne obrazovne igračke koje pomažu u razvoju sposobnosti koordinacije oko-ruka i fine motorike vaših beba.

Veličina: oko 14,8×14,8 cm

3D slagalice za malu djecu – Jarko su obojene. Boje ovih 3D drvenih slagalica nije lako izblijedjeti, a žive su i živahne. Oni lako mogu privući pozornost beba.
Vrhunski materijal – Izrađene od drvenog materijala izvrsne kvalitete, ove slagalice za malu djecu prikladne su za držanje puzla u malim ručicama i neće ogrebati bebine ruke jer jsu glatko polirane.
Široka namjena korištenja – ima širok raspon primjena. Ova slagalica je prekrasna igračka s kojom se bebe mogu igrati u učionicama vrtića, kod kuće, na rođendanima, obiteljskim okupljanjima itd
Montessori igračke za malu djecu – Prikladne za malu djecu stariju od 36 mjeseci. Ove Montessori slagalice su prekrasne obrazovne igračke. Oni mogu pomoći u razvoju sposobnosti koordinacije oko-ruka i fine motorike vaših mališana.
Savršene ideje za darove – To je prekrasna ideja za darivanje i posebno za djecu koja vole smiješne igračke.