Solution X2-Fix Strawbery Dark Red

368,05 KM

Cybex solution x2-fix strawbery dark red autosjedalo

Nema na zalihi

Besplatna dostava za sve narudžbe veće od 50 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Napravite narudžbu prije 12h za slanje pošiljke isti dan
Garantirano sigurna kupovina

Zahvaljujući brojnim inovativnim sigurnosnim značajkama Solution X2-fix dječja autosjedalica postigla je vrhunske rezultate na europskom testiranju sigurnosti djeteta za skupinu 2/3 (6/2011). Na testiranju je zbog optimalizirane bočne zaštite od udara dječja autosjedalica postigla izvanredne rezultate. Solution X2-fix dječja autosjedalica nagrađena je željenom nagradom “Best Buy”, dobitnik je nagrade za kvalitetu, te je dobila najviše preporuke od strane britanske organizacije potrošača WHICH?

Najvažniji element u sigurnosnom konceptu Solution serije dječih autosjedalica je patentirani CYBEX naslon za glavu koji se može nakositi. On sprječava da glava djeteta pada prema naprijed dok dijete spava. Autosjedalica je također opremljena dodatnim bočnim zaštitama koje sliče na bočne zračne jastuke, te efektivno apsorbiraju energiju u slučaju bočnog udara. Dječja autosjedalica opremljena je i ISOFIX konekt sustavom koji dodatno povećava stabilnost i sigurnost. Ova dječja autosjedalica kompatibilna i s automobilima koji nisu opremljeni s ISOFIX sustavom.

Naslon za glavu koji se može nakositi u 3-položaja sprječava da glava djeteta pada prema naprijed dok spava.

CYBEX patentirani naslon za glavu koji se može nakositi u 3-položaja jamči zaštitu u slučaju bočnog sudara. Ova revolucionarna tehnologija omogućuje da glava djeteta ne pada prema naprijed dok dijete spava. U slučaju bočnog sudara, glava djeteta ostaje u sigurnosnoj zoni sjedalice, te je time dijete optimalno zaštićeno. Nadalje, naš patentirani naslon za glavu u 3-položaja omogućuje više udobnosti djetetu dok spava, te omogućuje sigurno i mirno putovanje.

Optimalizirana linearno bočna zaštita od udara (L.S.P. sustav plus) apsorbira silinu udarca u vrlo ranoj fazi.

Silina udara u slučaju bočnog sudara je apsorbirana u linearnim serijama reakcija pomoću bočnih zaštitnih jastuka, te zaštita za ramena i glavu. Istovremeno, kinetička energija tijela koja je nastala uslijed sudara apsorbira se u vrlo ranoj fazi, te se glava pomiće u siguran položaj.Istovremeno, kinetička energija tijela koja je nastala uslijed sudara apsorbira se u vrlo ranoj fazi, te se glava pomiće u siguran položaj.

ISOFIX konekt sustav postavlja se s jednim klikom i omogućuje savršenu zaštitu i stabilnost

Konektori za sjedalo jednostavno se postavljaju u ISOFIX uporišne točke u automobilu. Konektori se mogu jednostavno sklopiti tako da je sjedalo također kompatibilno s autima koji nisu opremljeni s ISOFIX sustavom.

Karakteristike:

-dužina / širina / visina: 450,555,660-820 mm,

-težina 7 kg,

-ECE R44/04, Skupina 2/3,

-podesivi naslon za glavu u 11-položaja, savršeno pristaje djetetu,

-naslon za leđa koji se može nakositi,

-udobni jastuk na sjedalu,

-za bebu od 15 do 36 kg,

-za bebu od 3 do 12 godina,

-tkanine na navlakama mogu se prati u perilici za rublje na 30°C,

-proizvedeno i dizajnirano u Njemačkoj.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Solution X2-Fix Strawbery Dark Red”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.