Monitor Video Baby Dvm-275
399,00 KM Dodaj u košaricu

Monitor Video Baby Dvm-275

399,00 KM

Monitor za bebe.

Na zalihi

Još samo nekoliko komada na skladištu!

Besplatna dostava za sve narudžbe veće od 50 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Napravite narudžbu prije 12h za slanje pošiljke isti dan
Garantirano sigurna kupovina

Alecto Baby monitor DVM-275 s kamerom i 5” zaslonom u boji je odličan proizvod za pratiti bebu. Sa velikim dometom (do 50 metara iznutra i 300 metara izvana), sigurna veza, jasan noćni vid, funkcija povratnog razgovora, punjiva roditeljska jedinica i dugo trajanje baterije (do 9 sati), ima sve što vam treba za sigurnost. Bez obzira gdje se nalazite u svom domu, s Alecto Baby DVM-275 monitorom za bebe s kamerom imat ćete kristalno jasnu sliku i kvalitetan zvuk za praćenje vaše bebe. DVM-275 će vas obavijestiti o aktivnostima vašeg mališana. Dok vaš mališan drijema, vi ćete biti savršeno obaviješteni kada ste u kuhinji ili vrtu.

Kao roditelj, osjećat ćete se potpuno sigurni jer sve možete vidjeti u stvarnom vremenu. Baby phone ima zaslon u boji od 5” za kristalno čistu sliku i zvuk u stvarnom vremenu. Kamera također ima jasan način noćnog vida, tako da možete lako vidjeti bebu kako spava navečer. Mjerač temperature, s alarmom, također će vas informirati o temperaturi u bebinoj sobi.

Kamera za pomicanje i nagib osigurat će da je Alecto Baby DVM-275 idealan za praćenje vašeg djeteta dok se igra u velikoj prostoriji ili za ponovno podešavanje kamere bez uznemiravanja bebe. Kamera je pokretna iz daljine, tako da možete vidjeti svaki kut sobe. Uz veliki domet do 50 metara u zatvorenom prostoru, možete koristiti baby monitor svugdje u svojoj kući!
Dječji monitor s funkcijom povratnog razgovora i uspavankama idealan je izbor.

Uz funkciju povratnog razgovora, možete olakšati bebi da zaspi svojim glasom ili otpjevajte onu posebnu pjesmu koju vaša beba voli. Za vašu udobnost programirali smo i četiri uspavanke koje će pomoći vašoj bebi da zaspi, svi znamo koliko to može biti teško!

Iznad svega, ovaj monitor za bebe je funkcionalan uređaj s puno prednosti. Možete dodati do 3 dodatne kamere, na taj način možete pratiti nekoliko soba i/ili više od jednog djeteta. Ovo je također lako postaviti kada se vaše dijete igra i spava u odvojenim sobama. Alecto Baby DVM-275 omogućuje roditeljskoj jedinici da odmah pokaže sliku kamere odakle se detektira zvuk. Također je moguće automatski rotirati slike svih povezanih kamera, tako da se slike sa svih kamera prikazuju naizmjenično.

 

 

ZNAČAJKE:

 

-kvalitetni nadzor za bebu,

-kamera,

-monitor,

-punjiva baterija,

-50 m unutar, 300 m vanjski domet,

-mjerenje temperature u prostoriji,

-noćni vid,

-reakcija na zvuk,

-mogućnost priključivanja više kamera na uređaj.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Monitor Video Baby Dvm-275”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.