Akcija!

Lego Kocke 10917 Vatrogasni Kamion

10,65 KM

-13%

Lego kocke.

Nema na zalihi

Besplatna dostava za sve narudžbe veće od 50 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Napravite narudžbu prije 12h za slanje pošiljke isti dan
Garantirano sigurna kupovina

Mala djeca voze crveni vatrogasni kamion do sljedeće uzbudljive misije! Uz popularnu igračku za djecu prolaze prve važne prekretnice u razvoju kroz zabavno iskustvo jednostavnog slaganja i igru. Edukativna igračka, vatrogasni kamion za djecu Surađujte i glumite razne uzbudljive, maštovite misije spašavanja uz slatki vatrogasni kamion na guranje. Crvenim je kamionom jednostavno upravljati, a sva je kontrola u dječjim rukama dok jure na mjesto nesreće. Razvijaju fine motoričke vještine dok stavljaju ljestve i pomiču ih gore i dolje. Uz zabavnu igračku kamion u kojem su dječak i djevojčica vatrogasci djeca uče o timskom radu koji je potreban za uspješno izvršavanje zadataka. Igračke za razvoj iz serije LEGO® DUPLO® Kompleti za igru iz serije LEGO DUPLO omogućavaju predškolskoj djeci i roditeljima da podijele dragocjene razvojne prekretnice. Oblikovani su tako da budu najbolje igračke za potrebe mališana i potiču djecu da se izraze i da uče kroz neodoljivu igru bez ograničenja.

• Mali vatrogasci mogu poći u pustolovinu dok voze crveni vatrogasni kamion na sljedeću uzbudljivu misiju! Zabavni komplet igračaka savršen je za učenje djece o zajedničkom radu u izvršavanju zadataka.
• Vatrogasni kamion može biti prvi LEGO® DUPLO® komplet za slaganje vašeg mališana. Kamion ima 4 kotača i pokreće se guranjem, na prozorima su naljepnice s likovima dječaka i djevojčice, a tu su i pomične ljestve koje mogu postaviti na pravo mjesto za spašavanje.
• Glumi uzbudljivih misija spašavanja nema kraja. Mala djeca mogu odvesti kamion do mjesta nesreće, pomicati ljestve gore i dolje, a onda se udružiti i pomoći svima koji trebaju pomoć.
• Svi mali vatrogasci željet će se dočepati kompleta igračaka s vatrogasnim kamionom. Sjajan poklon za Božić, rođendan ili bilo koju drugu prigodu.
• Vatrogasni kamion dug je više od 9 cm, visok 7 cm, a širok 6 cm, pa se dijete može igrati njime gdje se god nalazilo. Kombinirajte s drugim kompletima iz serije LEGO® DUPLO® za još više zabave.
• Nisu potrebne baterije. LEGO® DUPLO® vatrogasni kamion pokreće dječja mašta, pa zabava nikada ne završava!
• Zabava uz vatrogasni kamion počinje čim ga izvadite iz kutije. U jednostavnim uputama roditelji i mališani naći će ideje i nadahnuće za izvlačenje najviše razvojnih koristi iz igračke za igru na razne načine.
• Uvedite predškolsku djecu u svijet slaganja i učenja uz LEGO® DUPLO® komplete za igru. Oblikovani su tako da potaknu mlade umove na kreativnu igru bez ograničenja, sadrže poznate scene, zabavne likove i elemente kojima je jednostavno rukovati.
• Kompleti za slaganje iz serije LEGO® DUPLO® ispunjavaju najviše standarde u industriji. To znači da su savršeni za male prste; mogu ih podignuti, sastaviti i rastaviti. Tako je još od 1969.!
• U grupaciji LEGO bacamo, gnječimo, izvijamo, grijemo, savijamo, grebemo i rastežemo LEGO® kocke i dijelove kako bismo bili sigurni da ispunjavaju najviše standarde sigurnosti i kvalitete na svijetu za vašeg malog graditelja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Lego Kocke 10917 Vatrogasni Kamion”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.