Lego Kocke 10915 Abecedni Kamion

62,65 KM

Lego kocke.

Nema na zalihi

Besplatna dostava za sve narudžbe veće od 50 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Napravite narudžbu prije 12h za slanje pošiljke isti dan
Garantirano sigurna kupovina

Uz LEGO® DUPLO® Abecedni kamion predškolska djeca mogu kombinirati kreativno slaganje, maštovitu igru i učenje abecede. Ovo je najbolja edukativna igračka za malu djecu za učenje kroz igru! Igračka uz koju djeca uče abecedu Mala djeca poboljšavaju fine motoričke vještine dok slažu kocke sa slovima na prikolicu kamiona. Kada glume da su na maštovitim pustolovinama s dječakom, djevojčicom i medvjedom, razvijaju vizualno-prostornu svijest. Kocke s 26 slova mogu se iskoristiti za upoznavanje sa slovima abecede i poboljšavanje jezičnih vještina. Dok se roditelji i skrbnici zabavljaju s djecom, dijele dragocjene razvojne prekretnice s malim graditeljima. Neodoljive edukativne igračke za slaganje za malu djecu Kompleti za igru iz serije LEGO DUPLO pomažu mališanima da se izraze, igraju se bez ograničenja i uče. Dizajnirani su tako da budu najbolje igračke za potrebe predškolske djece, tako da male ruke jedva čekaju da uhvate velike kocke i počnu slagati!

• Uvedite malu djecu u učenje abecede uz edukativnu igračku s kockama na kojima su slova. Raznoliki poklon za djecu potiče na kreativno slaganje, maštovitu igru i učenje abecede, i to sve u jednom kamionu punom maštovite zabave!
• Dječak, djevojčica i preslatki medvjedić sudjeluju u maštovitim pustolovinama igre uloga, ali i pomažu djeci da utovare i istovare 26 kocaka za mališane, na kojima su sva slova engleske abecede.
• Mala djeca poboljšavaju fine motoričke vještine dok slažu kocke sa slovima na kamion. Dok to rade, upoznaju se sa svim slovima abecede, pa mogu brzo naučiti slovkati jednostavne riječi (Z-A-B-A-V-A)!
• Edukativna igračka za malu djecu sa slatkim likovima, koja sadrži raznobojne kocke koje je jednostavno držati, sjajan je poklon za Božić, rođendan ili bilo koju drugu prigodu za dječake i djevojčice od 18 mjeseci i starije.
• Kamion je visok više od 12 cm i dug 7 cm, pa djeca mogu učiti abecedu kroz igru velikim igračkama. Kombinirajte s drugim kompletima iz serije LEGO® DUPLO® za još više zabave.
• Nisu potrebne baterije za pokretanje abecednog kamiona iz serije LEGO® DUPLO®, samo dječja mašta. Igračke bez baterija za aktivnu igru omogućavaju djeci da se kreativno igraju, a usto razviju fine motoričke vještine i svijest o prostoru.
• Otvorite kutiju iz kompleta za igru i možete odmah početi slagati, učiti i igrati se. U jednostavnim uputama roditelji i djeca mogu pronaći ideje i nadahnuće za uživanciju dok ste rekli keks.
• Uvedite predškolsku djecu u učenje kroz kreativnu igru bez ograničenja koja inspirira mlade umove. Kompleti za igru iz serije LEGO® DUPLO® sadrže poznate scene, zabavne likove i elemente koje je jednostavno uzeti, pa su savršene igračke za razvoj male djece.
• Kompleti za slaganje iz serije LEGO® DUPLO® ispunjavaju najviše standarde industrije, što znači da ih mali prsti mogu uzeti, sastaviti i rastaviti, i to još od 1969.
• U grupaciji LEGO bacamo, gnječimo, izvijamo, grijemo, grizemo, savijamo, grebemo i rastežemo LEGO® DUPLO® kocke i dijelove kako bismo bili sigurni da svi kompleti za slaganje ispunjavaju najviše standarde sigurnosti i kvalitete na svijetu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Lego Kocke 10915 Abecedni Kamion”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.