Autosjedalica Cybex Solution B Fix Volcano Black
269,00 KM Dodaj u košaricu

Autosjedalica Cybex Solution B Fix Volcano Black

269,00 KM

Autosjedalica 3-12g.

Na zalihi

Još samo nekoliko komada na skladištu!

Besplatna dostava za sve narudžbe veće od 50 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Napravite narudžbu prije 12h za slanje pošiljke isti dan
Garantirano sigurna kupovina

Cybex Solution B-fix Volcano je autosjedalica dizajnirana za djecu u grupi težine od 15-36 kg koja zahvaljujući prilagodbi naslona za glavu raste s djetetom. Sjedalica je izuzetno lagana, ima bočne navlake i fleksibilan isofix. Fleksibilnost sjedala čini ga izuzetno udobnim rješenjem koje se također brine za sigurnost – njegov dizajn je stvoren da zaštiti dijete tijekom cijelog života.

 

Podešavanje visine naslona

-Podešavanje visine naslona za glavu na više nivoa omogućava vam da njegovu veličinu prilagodite visini vašeg djeteta. Vrlo je važno da automobilski remen kojim je dijete pričvršćeno prolazi na pravom mjestu i ne ugrožava djetetov vrat i ne pada s linije ramena.

Integrirani sustav regulacije

-Jednostavna rješenja su uvijek najbolja. Sjedalo je dizajnirano u obliku slova V, zbog čega pruža optimalnu širinu, koja se povećava kako se naslon za glavu podiže – što veći, to širi.

Podesivi naslon

-Podešavanje naslona sjedala omogućava vam da na najbolji mogući način prilagodite autosjedalicu, što znači sigurnost djece.

Instalacija na dva načina

-Sjedalo ima fleksibilne isofix priključke, tako da ga možete lako pričvrstiti na automobil s isofix sustavom. Međutim, ako imate automobil koji nema isofix, možete staviti i autosjedalicu bez upotrebe isofix-a.

LSP sustav

– Opremljena je inovativnim LSP sustavom, čiji je zadatak zaštititi dijete u slučaju bočnog udara. Zahvaljujući njemu apsorbiraju se sile generirane u ranim fazama sudara. LSP sustav i zaštitna školjka smanjuju sile udara za oko 25%.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Autosjedalica Cybex Solution B Fix Volcano Black”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.