Autosjedalica Cybex Solution Q2 Fix Princess/P

495,75 KM

Solution q2-fix za djecu od 15 – 36 kg, tj. Od 3 do 12 godina.

Nema na zalihi

Besplatna dostava za sve narudžbe veće od 50 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Napravite narudžbu prije 12h za slanje pošiljke isti dan
Garantirano sigurna kupovina

Solution Q2-fix autosjedalica

Najsigurnije rješenje ikada

Inovativni Solution Q2-fix ujedinjuje dugogodišnje iskustvo uspješnih autosjedalica grupe 2/3 s najnovijim otkrićima iz istraživanja o materijalima i sigurnosti i kultnim dizajnom CYBEX PLATINUM.

  • Optimizirani podesivi naslon za glavu (patentiran)
  • Automatsko podešavanje visine i širine (11 položaja)
  • Optimizirana linearna bočna zaštita (L.S.P. System Plus)
  • CYBEX sigurnosni jastučići
  • ISOFIX sustav povezivanja
  • Ventilacijski sustav

Interakcija patentiranog podesivog naslona za glavu koji sprječava da glava djeteta pada prema naprijed dok spava i optimizirana linearna bočna zaštita (L.S.P. System Plus) osigurava najviši stupanj sigurnosti i udobnosti. Novo automatsko podešavanje visine i širine omogućuje optimalnu prilagodbu autosjedalice prema rastu djeteta. Novi sustav ventilacije garantira udobno sjedenje čak i tijekom vrućih dana.

 

Patentirana zaštita za glavu

Optimizirani naslon za glavu koji se može nakositi

Optimizirani naslon za glavu koji se može nakositi sprječava da glava djeteta pada prema naprijed dok spava. Glava se nalazi u sigurnom položaju.

Nezaobilazni element sigurnosne koncepcije Solution serije autosjedalica je naslon za glavu koji se može nakositi u 3-položaja. Zahvaljujući tome spriječeno je da glava djeteta pada prema naprijed dok spava. Nježna glava i vrat djeteta zaštićeni su u slučaju bočnog udara s bočnim štitnicima na autosjedalici. Osim što naslon za glavu omogućuje sigurnost djetetu, također omogućuje djetetu udoban položaj za spavanje.

 

Automatsko podešavanje visine i širine

Autosjedalica raste s djetetom

Većina djece dosegne 55% svoje ukupne visine do dobi od 3 godine, a do 12 godina dosegnu 89% svoje visine. Ovo rezultira prosječnom stopom rasta od 60 cm tijekom razdoblja korištenja autosjedalice.

Kako bi se omogućila najbolja moguća zaštita i udobnost tijekom ukupnog korištenja, CYBEX Solution Q2-fix autosjedalica ima integrirano podešavanje visine i širine – nova sigurnosna funkcija za fleksibilno i optimalno podešavanje sjedalice na veličinu djeteta. S mehanizmom podešavanja na jednu ruku i 11 pozicija podešavanja, visina i širina autosjedalice može se simultano podesiti. Sjedalica se može povećati do 8 cm u širinu i do 20 cm u visinu. Na taj način, dijete uvijek ostaje u optimalnoj zoni zaštite glave, a naramenice nikada ne stežu dijete, čak i pred kraj korištenja sjedalice.

 

Ventilacijski sustav

Za optimalnu klimatizaciju sjedala

Ventilacijski sustav omogućuje ugodnu temperaturu prilikom sjedenja, čak i za vrućih dana.

Daljnji gradivni materijal u komfornoj varijanti Solution Q2-fix mreža je ventilacijskih kanala koji se protežu uzduž naslona i sjedala. Zrak može cirkulirati kroz ventilacijske rupe na prednjem dijelu sjedala i ispod navlake sjedalice te se odvodi od djeteta dodatnim otvorima na naslonu za leđa. Ovo omogućuje ugodno sjedenje čak i za vrućih dana.

 

L.S.P. Sustav Plus

Optimizirana linearno bočna zaštita od udara

Optimizirana linearno bočna zaštita od udara (L.S.P. Sustav Plus) apsorbira silinu udara u vrlo ranoj fazi.

Podešavanje po širini i L.S.P. Sustav Plus su važne sigurnosne značajke ove autosjedalice. Silina udara u slučaju bočnog sudara je smanjena zbog dodatnih sigurnosnih jastuka, te zbog štitnika za ramena i glavu. Istovremeno se kinetička energija tijela zbog posljedica sudara apsorbira u vrlo ranoj fazi, te se glava djeteta usmjerava u siguran položaj.

 

ISOFIX konekt

veća sigurnost i stabilnost

ISOFIX konekt sustav postavlja se s jednim klikom i omogućuje savršenu zaštitu i stabilnost

Konektori za sjedalo jednostavno se postavljaju u ISOFIX uporišne točke u automobilu. Konektori se mogu jednostavno sklopiti tako da je sjedalo također kompatibilno s autima koji nisu opremljeni s ISOFIX sustavom.

 

dužina / širina / visina: 412, 529-612, 619-817 mm
težina: 7,6 kg
ECE R44/04, Dodatak 7, Skupina 2/3
Navlake su perive u perilici za rublje na 30°C
Proizvedeno i dizajnirano u Njemačkoj

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Autosjedalica Cybex Solution Q2 Fix Princess/P”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.