Akcija!

Autosjedalica Cybex Solution G I Fix River Blue Turquiose

409,00 KM

-18%

Autosjedalica 3-12 g s položajem za spavanje.

Nema na zalihi

Besplatna dostava za sve narudžbe veće od 50 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Napravite narudžbu prije 12h za slanje pošiljke isti dan
Garantirano sigurna kupovina

Cybex Solution G i-Fix – prva Cybex dječja autosjedalica do 12 godina s položajem za spavanje

Nova Cybex Solution G i-Fix temelji se na Pallas G, koja je lansirana početkom 2021. godine i prva je dječja autosjedalica sa štitom od udara koja je u skladu s najnovijim standardom R129 i-Size. Solution G je dječja autosjedalica grupe 2/3 i sigurno prati vaše dijete u dobi od 3 do 12 godina kroz sve razvojne faze nakon dojenačke dobi.

Sigurna, brza i jednostavna instalacija

Pričvršćivanje Solution G i-Fix sa Isofix sustavom nudi vam pouzdanu sigurnost na svakom putovanju automobilom. Isofix kuke rješenja Solution G i-Fix lako se učvršćuju u Isofix sidrene točke vašeg vozila u samo nekoliko jednostavnih koraka i putovanje može početi opušteno – brzo, sigurno, pouzdano!

Plus u sigurnosti s L.S.P. SystemPlus

Još više sigurnosti jamči L.S.P. Sustav Plus. Pomaže apsorbirati do 20% sila bočnog udara koje se javljaju u slučaju nesreće. Školjka dječje autosjedalice koja apsorbira energiju također neutralizira sile koje nastaju u slučaju sudara i tako još više štiti vaše dijete.

Veća udobnost spavanja zahvaljujući još sigurnijem položaju za spavanje

Uz Solution G i-Fix vaše će se dijete uvijek osjećati super opušteno dok je u pokretu. To je prva Cybex dječja autosjedalica do 12 godina s položajem za spavanje. Samo jednim pokretom možete nagnuti sjedalicu u položaj koji će vašem djetetu još lakše zaspati. Patentirano podešavanje nagiba u 3 smjera osigurava da glava i vrat vašeg djeteta ostanu u sigurnom položaju. Čak i kada vaše dijete drijema, njegova glava se neće nagnuti prema naprijed. Naslon autosjedalice može se podesiti jednom rukom bez obzira na dob vašeg djeteta i jamči visoku razinu udobnosti tijekom svakog putovanja automobilom.

Naslon za glavu podesiv po visini – savršena prilagodba svakoj fazi rasta vaših mališana

Nadalje, novi Solution G i-Fix dolazi s naslonom za glavu podesivim po visini i fleksibilnim bočnim krilima. Oni pomažu osigurati da se dječja autosjedalica može lako prilagoditi veličini vašeg djeteta. Visina naslona za glavu može se lako prilagoditi veličini vašeg djeteta, dok fleksibilna bočna krila obećavaju maksimalnu udobnost u svakoj fazi rasta vašeg mališana.

Najbolja klima u svakom godišnjem dobu

 Cjelokupni paket Solution G i-Fix upotpunjen je razrađenim ventilacijskim sustavom. To omogućuje rashladni protok zraka da cirkulira kroz dječju autosjedalicu, što sprječava nakupljanje topline i osigurava ugodnu temperaturu čak i u vrućim danima.

ZNAČAJKE:

– za dijete od 3 – 12 godine / 15 kg – 50 kg / 100 cm – 150 cm,
– i-Size (R129/03),
– Isofix nastavci,
– položaj-prema naprijed,
– L.S.P. System Plus (linear side impact protection),
– kvalitetni materijali, udobna tkanina,
– naslon za glavu u tri položaja,
– podesivo jednom rukom,
– sustav cirkulacije zraka,
– navlaka periva u perilici,
– prva Cybex autosjedalica do 12 g sa položajem za spavanje,
– dimenzije: 59-81 x 59.5 x 40.5 cm,
– težina: 7.45kg.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Autosjedalica Cybex Solution G I Fix River Blue Turquiose”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.