Akcija!

Autosjedalica Cybex Aton Q Plus Cashmare Beige

374,95 KM

-5%

Kvalitetna autosjedalica/nosiljka za djecu.

Nema na zalihi

Besplatna dostava za sve narudžbe veće od 50 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Napravite narudžbu prije 12h za slanje pošiljke isti dan
Garantirano sigurna kupovina

Aton Q dječja autosjedalica

Sigurnost susreće dizajn

Aton Q sjedalica nastavlja uspješnu priču pobjedničke Aton obitelji u skupini 0+, te postiže odličan rezultat 1.6 (dobar) na testiranju njemačke potrošačke organizacije Stiftung Warentest (Test 06/2014). ACAD mu je dao ocjenu “dobar“, kao i ÖAMTC, uz najveću ocjenu ikada za izvrsnu bočnu zaštitu od udara kada je postavljena na ISOFIX bazu. U kategorijama sigurnosti i opasnih tvari dobila je ocjenu “vrlo dobar”.

  • Teleskopska linearna bočna zaštita (L.S.P. sustav)
  • Automatsko podešavanje visine sjedala
  • Naslon za glavu podesiv po visini s integriranim vodilicama za sigurnosni pojas
  • Integrirani odgovarajući sklopivi XXL krović za zaštitu od sunca
  • Sustav za putovanja sa Cybexom i drugim proizvođačima kolica

Interakcija između linearne bočne zaštite (L.S.P. sustava) i naslona za glavu podesivog po visini s integriranim vodilicama za sigurnosni pojas omogućuje najvišu razinu zaštite i udobnosti. Nova funkcija omogućuje najravniji mogući položaj između glave, vrata i prsa, te smanjuje rizik kod teškoća s disanjem kod nedonoščadi i novorođenčadi. Sklopivi XXL krović za zaštitu od sunca s UVP50+ savršeno štiti od jakog zračenja sunca i snažnog vjetra.

Teleskopski L.S.P. Sustav

Teleskopska linearna bočna zaštita od udara

Nova teleskopska linearna bočna zaštita (L.S.P. sustav) u kombinaciji s ovirom sjedala apsorbira silu udarca u slučaju bočnog udara.

Nova teleskopska linearno bočna zaštita može se jednostavno individualno podešavati. Početna sila udarca u slučaju nesreće prenosi se pomoću produženog štitnika koji je okrenut prema vratima i raspoređuje se na okvir autosjedalice. Fleksibilna tkanina i struktura autosjedalice tada apsorbira silu udarca i odvodi je od djeteta.

Automatsko podešavanje visine autosjedalice

skoro sasvim polegnut položaj za idealno ležanje

Jedan od najvećih izazova za inženjere za sigurnost je pronalaženje najboljeg mogućeg načina za prenošenje nedonoščadi i novorođenčadi, čiji vratni mišići i refleksi još nisu dovoljno razvijeni. Nažalost, to može dovesti do padanja glave djeteta prema naprijed dok spava, te uzrokovati probleme s disanjem.

U suradnji s njemačkim medicinskim stručnjacima i primaljama, i uzimajući u obzir rezultate različitih testova, nastala je nova funkcija koja omogućuje najravniji mogući položaj između glave, vrata i prsa. Rizik od teškoća s disanjem je smanjen. Podešavanjem naslona za glavu automatski se mijenja kut sjedenja, a ova se autosjedalica prilagođava razvoju djeteta. S ovim integriranim automatskim podešavanjem, ova autosjedalica i većoj djeci pruža više prostora i udobnosti.

Integrirani sklopivi XXL krović za zaštitu od sunca

savršena zaštita od sunca i vjetra s UVP 50+

Za maksimalnu zaštitu dječje kože, sklopivi XXL krović za zaštitu od sunca ispunjava stroge Australske UVP50+ standarde za zaštitu od sunca.

Integrirani ekstra veliki krović za zaštitu od sunca može se elegantno sakriti iza bojama usklađenog vizira. Može se produžiti, te omogućuje savršenu zaštitu ne samo od sunca, nego i od vjetra i kiše.

Naslon za glavu podesiv po visini u 8-položaja

savršena zaštita prilagođena razvoju djeteta

U kombinaciji s teleskopskom linearnom zaštitom od bočnog udara, podesivi naslon za glavu upotpunjuje savršenu bočnu zaštitu od udara Aton Q dječje autosjedalice.

Pomoću novog naslona za glavu koji se može podešavati po visini u 8-položaja, s integriranim vodilicama za sigurnosni pojas, dužina pojasa automatski se mijenja kad je naslon za glavu podešen. Ovo gotovo onemogućava pogrešno korištenje sjedalice.

Sustav za putovanja

Sigurnost, dizajn i mobilnost u jednom

Aton Q dječja autosjedalica može se jednostavno pretvoriti u sustav za putovanja sa CYBEX kolicima i kolicima drugih proizvođača.

Dizajn DNA Aton Q autosjedalice nadmašuje sve PLATINUM proizvode i prisutan je među CYBEX kolicima. Pomoću jednostavnih adaptera, dječja autosjedalica, zajedno sa CYBEX Callisto, Topaz i Onyx kolicima jednostavno se pretvara u praktičan sustav za putovanja. Aton Q autosjedalicu možete također kombinirati s mnogim kolicima različitih marki.

Boje i tkanine

Sigurnost, Dizajn i Funkcionalnost

Nastavljajući Cybexovu tradiciju modernih boja, PLATINUM autosjedalice dostupne su u velikom rasponu boja s dvije različite tkanine.

Komforna verzija: mekana i ugodna, komforna verzija Platinum autosjedalica dostupna je u 10 kombinacija boja. Plus verzija: Plus verzija svoj karakterističan izgled duguje ekskluzivnoj, vrlo čvrstoj keper tkanini. Ove dječje autosjedalice dostupne su u 7 različitih boja.

 

dužina / širina / visina: 651, 440, 395-561 mm
težina: 4,6 kg
ECE R44/04, Dodatak 7, Skupina 0+
Navlake su perive u perilici za rublje na 30°C
Proizvedeno i dizajnirano u Njemačkoj

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Autosjedalica Cybex Aton Q Plus Cashmare Beige”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.