Lutka s kadom i dodatcima za kupanje

39,90 KM

Prepustite se čaroliji majčinstva s našom lutkom s kadom i dodacima za kupanje.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Lutka s kadom i dodatcima za kupanje
39,90 KM
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Vjerujemo da je svako dijete neprocjenjivo i zaslužuje najbolje, stoga je naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući sigurne i kvalitetne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Ovaj zanimljivi set za igru donosi sve što je potrebno za jedno opuštajuće i uzbudljivo kupanje. Tvoja mala djevojčica će se osjećati kao prava mama dok priprema kadu, puni je toplom vodom i dodaje omiljene mirisne pjene.

Naš set dolazi s raznim dodacima koji osiguravaju da tvoja mala mama ima sve što joj je potrebno za potpunu njegu. Tu su šamponi i losioni koji će Eleni pružiti mirisnu i mekanu kožu, kao i četka za kosu kako bi je mogla stilizirati. Tvoja mala mama će biti oduševljena što može brinuti o svim potrebama svoje lutke i osjećati se kao prava mama.

Ali ova lutka nije samo igračka – ona je alat za razvoj mašte i socijalnih vještina. Tvoja mala mama će uživati u ulozi brige o svom mališanu, učeći važnost ljubavi, pažnje i odgovornosti. Igrajući se s ovim setom, ne samo da će razviti svoju maštu, već će i poboljšati svoje socijalne vještine, učeći kako biti brižna i pažljiva prema drugima.

Dopusti svojoj maloj princezi da postane prava mama s našom lutkom s kadom i dodacima za kupanje. Neka brižnost, pažnja i maštovitost cvatu dok ova čarobna igračka postaje omiljeni dio njenih igara.