Montessori Luk S Jastukom 270287

239,95 KM

Unesite malo avanture u svakodnevni život svog djeteta s ovom inovativnom 5-u-1 Montessori ljuljačkom koju će obožavati!

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Montessori Luk S Jastukom 270287
239,95 KM
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Naša ljuljačka stolica je 5-u-1 Montessori luk koji se može koristiti kao luk ili tunel za djecu da nauče penjati se ili kao ljuljačka. S uključenim jastukom, može se okrenuti i koristiti kao udobna stolica za opuštanje ili kao stolna senzorna igraonica, gdje djeca mogu učiti ili igrati se. Također je odličan način za pohranu drugih igračaka ili lopti uz zid, a vaša djeca će ga obožavati koristiti kao gol za nogomet!

Započnite sa zabavom: Blago ljuljanje umiruje i opušta vašu bebu, dok pruža važnu senzornu stimulaciju koja podržava razvoj mozga i motoričkih vještina.

Udobnost i podrška: Uključeni mekani jastuk osigurava da vaša mala ima udobnost i dobru potporu tijekom igre ili odmora. Namijenjen je pružanju ergonomske podrške rastućem tijelu.

Dizajn inspiriran Montessorijevom metodom: Izrađena s na umu Montessorijeve principe, ova ljuljačka potiče samostalnu igru i istraživanje, što podupire neovisnost i kreativnost.

Visokokvalitetni materijali: Izrađena od izdržljivog, netoksičnog drva i završena s sigurnim bojama za djecu, ova ljuljačka je izrađena da traje. Čvrsta je, sigurna i bez štetnih kemikalija, osiguravajući sigurnu okolinu za vaše dijete.

Svestran i stilski: Minimalistički dizajn se uklapa u svaku dječju sobu ili prostor za igru. To nije samo ljuljačka, već i stilski dodatak vašem domu koji će vaše dijete obožavati.

Savršen poklon: Idealno za rođendane, blagdane ili jednostavno zato. Ova Montessorijeva igračka kombinira zabavu, udobnost i razvojne beneficije u jednom lijepo dizajniranom proizvodu.

Funkcije proizvoda:

Udobni jastuk: Koristite ga kao stolicu za ljuljanje za ugodno ležanje.

Montessori luk: Kada se okrene naopako, služi kao planinarski luk, zadovoljavajući prirodnu potrebu djece za penjanjem i jačajući njihovo samopouzdanje.

Stol za aktivnosti: Planinarski luk može se koristiti kao stol. Kao stol za igru sa strane, služi kao stol za aktivnosti za crtanje, izrađivanje i igru.

Ovaj opis koristi emocionalni jezik kako bi privukao ciljnu publiku, a istovremeno im pružio korisne informacije o proizvodu koji će ih privući da ga kupuju.

Značajke

  • 5-u-1 planinarska ljuljačka stolica – savršena za igru i učenje.
  • Udobnost i podrška uz mekani jastuk.
  • Dizajn inspiriran Montessori metodama – potiče autonomiju i kreativnost.
  • Visokokvalitetni i sigurni materijali za sigurnu igru.
  • Svestran i stilski dodatak za dječju sobu.
  • Idealno kao poklon – kombinacija zabave i razvojnih koristi.