Little Dutch Plišana Lutka Ava 35cm

35,95 KM

Najbolje iskoristi posebnu ponudu i daruj djetetu najslađe iskustvo s lutkom Avom!

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Little Dutch Plišana Lutka Ava 35cm
35,95 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Mala plišana lutka Ava iz Little Dutch-a je preslatka i mekana plišana lutka. Ona je obučena u slatku odjeću i htjela bi biti najbolja prijateljica tvojem djetetu. Ava je visoka 35 cm, može sama sjediti i dolazi s prekrasnom kutijom za skladištenje. Svojim slatkim licem i preslatkom odjećom, Ava će sigurno postati omiljena lutka za grljenje tvojega djeteta.

Kada je riječ o prodaji, važno je emocionalno okvirati problem kako bi naša ponuda izgledala kao savršeno rješenje. Stoga, pozicioniramo naš proizvod ne samo kao predmet, već kao emociju – ljubav i sigurnost koje lutka Ava donosi.

Naša lutka Ava je dizajnirana s ljubavlju i pažnjom kako bi pružila djetetu osjećaj ugodnosti, sigurnosti i topline. Njezina mekana tekstura omogućuje djetetu da je udobno grli i mazi. Ava je također vrlo praktična – može sama sjediti, što omogućuje djetetu da je postavi na svoje mjesto i dijeli trenutke igre i prijateljstva s njom.

Dolazi s prekrasnom kutijom za skladištenje koja je savršena za očuvanje lutke Ava i čuva je sigurnom kada nije u upotrebi. Ova kutija također dodaje poseban dodir elegancije i čini Avu idealnim poklonom za posebne prigode kao što su rođendani, Božić ili drugi važni trenuci u djetetovom životu.

Naša ciljna publika su roditelji koji žele pružiti svojem djetetu najbolje iskustvo igre i zagrljaja. Ako želiš da tvoje dijete ima najboljeg prijatelja koji će ih pratiti kroz svijet mašte i donijeti im osjećaj sigurnosti i ljubavi, lutka Ava je savršen izbor.

Kada je u pitanju kupovina lutke Ave, nemoj propustiti ovu priliku! Iskoristi našu posebnu ponudu i osiguraj svojoj djeci najslađe iskustvo s našom plišanom lutkom Avom. Požuri i napravi korak prema donošenju topline, radosti i ljubavi u život svojega djeteta. Klikni ovdje i naruči svoju lutku Avu već danas!

Značajke

  • Preslatka i mekana plišana lutka Ava iz Little Dutch-a.
  • Pruža osjećaj ugodnosti, sigurnosti i topline djetetu.
  • Može sama sjediti i dijeliti trenutke igre i prijateljstva.
  • Dolazi s prekrasnom kutijom za skladištenje.
  • Idealna za posebne prigode kao poklon.
  • Pruža najbolje iskustvo igre i zagrljaja za djecu.