Tl Sooth.Ngroo Meadows Vrtuljak

109,90 KM

”Stvorite nezaboravne trenutke upoznavanjem Soothe ‘n Groove Mobile™ iz Tiny Princess Tales™ kolekcije i dopustite svojoj bebi da otkrije čaroliju glazbe i igre!”.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Tl Sooth.Ngroo Meadows Vrtuljak
109,90 KM
Požurite, samo 1 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Upoznajte se s Tiny Princess Tales™ kolekcijom i preslatkom igračkom Soothe ‘n Groove Mobile™. Ova inovativna igračka pruža širok izbor od 18 melodija podijeljenih u 6 glazbenih kategorija koje će pomoći uspavljivanju vaše bebe dok istovremeno podržava razvoj emocionalne inteligencije. Ovaj mobilni vrtuljak raste zajedno s vašom bebom jer se može koristiti pričvršćen na krevetić ili samostalno kao igračka koju beba može nositi. Gumb za uključivanje omogućava bebi neovisnost i potiče istraživanje i učenje.

Dio prekrasne Meadow Days kolekcije, ova igračka potiče razvoj vaše bebe, inspirirajući “Trenutke čuda”.

Od rođenja do 5 mjeseci, reproducirajte jedinstvenu opciju “white noise” (bijeli šum) za vaše novorođenče. Znanstvena istraživanja su otkrila da ti zvukovi opuštaju novorođenčad, podsjećajući ih na zvukove koje su čuli dok su bili u majčinom trbuhu.

Kada vaša beba navrši 5 mjeseci i više ne koristite vrtuljak, možete ga izvaditi iz samostojećeg glazbenog okvira i ostaviti samo glazbenu kutiju. Vaša beba će uskoro naučiti samostalno aktivirati glazbenu kutiju i uživati u tom otkriću.

Kada vaša beba dostigne 12 mjeseci i počne hodati, bit će oduševljena nošenjem glazbenog okvira i slušanjem omiljene pjesme iz široke palete glazbenog odabira.

Ova igračka ne samo da pruža zabavu, već i potiče razvoj vaše bebe na najbolji mogući način. Omogućite vašoj malenoj da istražuje, uči i doživi “Trenutke čuda” uz Soothe ‘n Groove Mobile™ iz Tiny Princess Tales™ kolekcije.

Nemojte propustiti priliku da svojoj bebi pružite ovu izvanrednu igračku koja će rasti s njima i pružiti im nezaboravne trenutke s glazbom i igrom. Odaberite Soothe ‘n Groove Mobile™ danas i iskusite čaroliju razvoja bebe na jedinstven i emocionalan način.

Značajke

  • Inovativna igračka za uspavljivanje bebe s 18 melodija
  • Podržava emocionalnu inteligenciju i razvoj bebe
  • Raste s bebom – može se koristiti na kreveticu ili kao nosiva igračka
  • Bijeli šum za opuštanje novorođenčeta
  • Samostalno aktiviranje glazbene kutije od 5 mjeseci
  • Potiče istraživanje i razvoj bebe kroz glazbu i igru