Akcija!

Pernica 2 Kata/ Zipa Puna Puppy Connect

Original price was: 29,95 KM.Current price is: 23,95 KM.

-20%

“Otkrijte školski pribor iz snova koji će ispuniti vaše dijete veseljem i kreativnošću.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Pernica 2 Kata/ Zipa Puna Puppy Connect
29,95 KM Original price was: 29,95 KM.23,95 KMCurrent price is: 23,95 KM.
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Iskoristite svoju maštu i zamislite kako bi izgledao savršen školski pribor za vaše dijete. Sada zamislite malu pernicu, ali punu iznenađenja i veselja. Pernica poznata kao “2 zipa puna Puppy Connect” donosi uzbudljivu kombinaciju boja i pribora koji će vašem djetetu omogućiti kreativnost i radost u školi.

Ova čarobna pernica sadrži čak 48 komada pribora, svaki pažljivo odabran kako bi zadovoljio sve potrebe vašeg djeteta. Unutar dimenzija 23x20x5 cm kriju se najkvalitetniji materijali i alati za pisanje. Flomasteri školski u 18 predivnih boja, drvene bojice u istim bojama, grafitne olovke HB x 2 komada, šiljilo i gumica – sve što vaše dijete treba za svoje umjetničke kreacije.

Osim toga, ova pernica sadrži i sve ostale školske potrepštine koje su neophodne za uspješan školski dan. Ravnalo PVC, olovka kemijska trobojna, olovka tehnička 0,5 mm, mine 0,5 mm, olovka kemijska, trokut PVC, škare školske – sve je tu, spremno za kreativno istraživanje i učenje.

Ali to nije sve! U paketu se nalazi i raspored sati obostranih dimenzija, koji će vašem djetetu pomoći da organizira svoje vrijeme i zapamti sve svoje obaveze. Ovaj raspored sati je ne samo praktičan, već i lijepo dizajniran, sa zabavnim ilustracijama koje će sigurno oduševiti vaše dijete.

“2 zipa puna Puppy Connect” donosi toliko više od obične pernice. Ona je mali svemir radosti i kreativnosti. Vaše dijete će biti oduševljeno što će posjedovati ovu pernicu, koja ne samo da izgleda sjajno, već i pruža sve što mu je potrebno za uspješan školski dan.

Neka vaše dijete iskaže svoju kreativnost, bude organizirano i uživa u učenju uz ovu nevjerojatnu pernicu. Nemojte propustiti priliku da svom djetetu pružite najbolji školski pribor na tržištu. Kupite “2 zipa puna Puppy Connect” i osigurajte mu pravi mali raj za školu. Vaše dijete će vam biti zahvalno!

Značajke

  • Pernica “2 zipa puna Puppy Connect” – radost i kreativnost u školi.
  • 48 komada školskog pribora za umjetničke kreacije.
  • Sadrži sve školske potrepštine za uspješan dan.
  • Raspored sati za organizaciju vremena i obaveza.
  • Dizajnirana s ljubavnju i zabavnim ilustracijama.
  • Pružite djetetu najbolji školski pribor na tržištu.