Akcija!

Autosjedalica Cybex Pallas G I-Size Plus Moon Black

Original price was: 599,00 KM.Current price is: 469,00 KM.

-22%

“Osnaži se za putovanje s Cybex Pallas G i-Size Plus Moon Black sjedalom – Pružite svom djetetu sigurnost i udobnost koju zaslužuje!.

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Autosjedalica Cybex Pallas G I-Size Plus Moon Black
599,00 KM Original price was: 599,00 KM.469,00 KMCurrent price is: 469,00 KM.
Ovaj proizvod se brzo prodaje!

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje najbolje! Naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući jednostavne, sigurne i transparentne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Cybex Pallas G i-Size Plus Moon Black sjedalo za automobil pruža više od deset godina pouzdane zaštite. Ovo 2-u-1 sjedalo raste zajedno s vašim djetetom, pružajući optimalnu podršku u svakoj fazi djetetovog razvoja. U ranoj dobi, novi i poboljšani zaštitni štit pruža izuzetnu zaštitu, udobnost i slobodu kretanja, olakšavajući vam da dijete smjeste u automobil i osigurate mu sigurnost. Patentirani podesivi  naslona za glavu pomaže da dijeteova glava bude u zaštićenom položaju kada zaspi tijekom putovanja.

U paketu dolazi:
– Cybex Pallas G i-Size Plus Moon Black sjedalo za automobil
– Upustva
– Garancija 3 gordine

Glavne značajke:
Autosjedalo možete koristiti više od 10 godina

2u1 sjedalo koje raste s vašim djetetom od predškolske do predadolescentske dobi. Vaše dijete je zaštićeno zaštitnim štitom dok ne dosegne 21 kg. Nakon toga, štit se uklanja, a sjedalo se pričvršćuje pomoću sigurnosnog pojasa u vozilu, pružajući pouzdanu zaštitu sve dok dijete ne dostigne visinu od 150 cm (približno 12 godina).

Smanjenje rizika od ozljeda vrata za 40%

Napredni zaštitni štit smanjuje rizik od ozljeda vrata u frontalnom sudaru, pružajući superioranu zaštitu u odnosu na klasični sustav sa sigurnosnim pojasom. U slučaju frontalnog sudara, dijete se kotrlja preko zaštitnog štita koji djeluje slično kao zračni jastuk, smanjujući utjecajne sile na područje velike površine. Ovo smanjuje opterećenje osjetljivog vrata i štiti djetetovu glavu.

Brzo osiguravanje djeteta

Integrirani podesivi zaštitni štit lako, brzo i pouzdano osigurava vaše dijete. Istraživanja su pokazala da zaštitni štit ima znatno manji postotak pogrešne uporabe u usporedbi s klasičnim sustavom vezivanja sa sigurnosnim pojasom.Ovaj novi zaštitni štit ima praktičan sustav kopčanja – više se ne morate previjati preko djeteta ili se boriti sa sigurnosnim pojasima.

Sprječava padanje djetetove glave tijekom spavanja

Nagibni naslon za glavu spriječava naginjanje djetetove glave tijekom spavanja. Glava djeteta ostaje u sigurnoj zoni sjedala pružajući  optimalnu sigurnosti posebno u slučaju bočnog sudara. Tri položaja nagiba također pomažu djetetu da pronađu savršen položaj za opušteno i udobno spavanje.

Izvrsna integrirana bočna zaštita od udara

Linear System bočne zaštite Plus pruža povećanu sigurnost u slučaju bočnog sudara. L.S.P. System Plus smanjuje utjecajne sile bočnog sudara za više od 20% u usporedbi s istim sjedalom za automobil bez L.S.P. sistema.

Intuitivno  postavljanje za sigurnu instalaciju

ISOFIX i Top Tether osiguravaju da se sjedalo može lako i sigurno instalirati. ISOFIX vam pomaže da ispravno instalirate sjedalo, dok Top Tether pruža dodatno sidrenje za povećanu sigurnost i stabilnost.  Sadrže vizualne indikatore koji potvrđuju da je sjedalo za automobil instalirano i spremno za upotrebu.

Lako podešavanje sjedala u udoban položaj za spavanje

Mogućnost jednoručnog podešavanja sjedala omogućuje ti da zadržiš svoje dijete sretno i udobno tijekom vožnje. Bez obzira na dob djeteta, lako je podesiti sjedalo tako da mogu mirno spavati dok ste na cesti.

Omogućuje cirkulaciju zraka za udobnost djeteta tijekom vrućih dana

Sustav za ventilaciju zraka omogućuje protok zraka kroz sjedalo za automobil, sprječavajući nakupljanje topline i pružajući udobnu temperaturu sjedala čak i tijekom vrućih dana.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE:
– Dimenzije: D 40,5 mm / Š 59,5 cm / V 59 cm
– Za djecu od otprilike 9 do 50 kg
– Prikladno za djecu visine od 76 – 150 cm, stariju od 15 mjeseci do otprilike 12 godina
– Težina sjedala za automobil: 8,9 kg
– UN R129/03 certifikat

Zamisli trenutak kada sjediš u automobilu sa svojim voljenim djetetom. Putuješ zajedno, osjećaš se sigurno i spokojno jer znaš da imaš Cybex Pallas G i-Size Plus Moon Black sjedalo za automobil. Ovo sjedalo ne samo da pruža više od 10 godina pouzdane zaštite, već raste s vašim djetetom, pružajući optimalnu podršku u svakoj fazi njihovog razvoja.

Jedna od ključnih karakteristika ovog sjedala je napredni zaštitni štit koji  smanjuje rizik od ozljeda vrata u frontalnom sudaru za čak 40%. Kada se dogodi sudar, dijete se kotrlja preko ovog štita, koji djeluje poput zračnog jastuka. Vaše dijete je zaštićeno i njegova glava ostaje u sigurnoj zoni sjedala za automobil.

Ovo sjedalo nije samo sigurno, već i udobno. Sustav za ventilaciju zraka omogućuje protok zraka kroz sjedalo, sprječavajući nakupljanje topline i osiguravajući da dijete ima udobnu temperaturu sjedala, čak i na vrućim danima.

Ne propusti priliku da svoje dijete smjestiš u Cybex Pallas G i-Size Plus Moon Black sjedalo za automobil. Osiguraj im više od 10 godina pouzdane zaštite i udobnosti. Kupi sada i osiguraj sigurnost svog voljenog.

Značajke

  • 2-u-1 sjedalo koje raste s djetetom
  • Napredni zaštitni štit smanjuje rizik od ozljeda vrata
  • Brzo i jednostavno osiguranje djeteta
  • Patentirani naslon za glavu sprječava naginjanje tijekom spavanja
  • Izvrsna integrirana bočna zaštita od udara
  • Lako podešavanje sjedala za udobnost tijekom vožnje