Akcija!

Mushie Fabric Clips Natural Vezica za Dudu

14,45 KM

-50%

Osigurajte sigurnost i udobnost svom djetetu s Mushie Vezicom za dudu!

Na zalihi

Mushie Fabric Clips Natural Vezica za Dudu 28,95 KM 14,45 KM
Gotovo rasprodano! Zgrabite svoj primjerak dok još možete!

Besplatna dostava u čitavoj BiH za narudžbe iznad 70 KM

  • Besplatan povrat u roku od 7 dana
  • Naručite prije 14h za slanje isti dan
Zagarantirana sigurna kupovina

Mushie vezice za dudu su savršeni dodatak za svakog roditelja koji želi da duda njihovog djeteta bude sigurno pričvršćena na odjeću. S ovom praktičnom kopčom, više nećete morati brinuti da će duda biti izgubljena ili pasti na pod. Vašem djetetu će uvijek biti lako dostupna za umirenje kada je to potrebno. Ova kopča osigurava da je duda uvijek pri ruci.

Dizajnirane s pažnjom prema detaljima, ove Mushie vezice su izrađene od visokokvalitetnog organskog pamuka. Materijal kopče je izrađen od prirodnog bukovog drva, koje je sigurno za vaše dijete. Ova kopča je testirana prema sigurnosnom standardu EN12586 i ispunjava sve potrebne zahtjeve.

Dužina kopče je približno 20 cm, što je savršena dužina da drži dudu na sigurnoj udaljenosti od poda. Također, zbog svoje dužine, ova kopča je pogodna i za djecu svih uzrasta.

Održavanje je jednostavno – samo ručno operite kopču sapunom i vodom. Važno je napomenuti da ova kopča nije pogodna za pranje u perilici posuđa.

Važno je da prije svake upotrebe provjerite cjelokupnu kopču i bacite je čim primijetite slabosti ili oštećenja. Također, nemojte produžiti kopču niti je pričvrstiti na uže, trakice, vezice ili labave dijelove odjeće iz sigurnosnih razloga. Također, nemojte koristiti kopču kada je dijete samo u krevetiću ili krevetu bez nadzora.

Značajke

  • Mushie Fabric Clips vezice za dudu – pričvrstite dudu na odjeću sigurno
  • Izrađene od organskog pamuka i prirodnog drva
  • Testirane prema sigurnosnom standardu EN12586
  • Jednostavno održavanje – ručno pranje sapunom i vodom
  • Osigurajte udobnost i sigurnost za vaše dijete

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.