Grijač Bib’expresso Beaba Night Blue 912691

219,00 KM

Najbrže zagrijavanje za bebe: Vaša beba ne mora više čekati na toplu hranu!

Na zalihi

Dodaj u košaricu
Grijač Bib'expresso Beaba Night Blue 912691
219,00 KM
Požurite, samo 2 proizvoda preostalo na zalihi! Ne propustite priliku!

Vjerujemo da je svako dijete neprocjenjivo i zaslužuje najbolje, stoga je naša misija je olakšati roditeljstvo pružajući sigurne i kvalitetne proizvode kojima možete vjerovati.

  • 30+ GODINA povjerenja i kvalitete 🏆
  • 98% isporuka za manje od 24 sata⚡
  • 100% sigurni i zdravi proizvodi odobreni u EU
  • Besplatna dostava iznad 70 KM
  • Besplatan povrat unutar 7 dana
Zagarantirana sigurna kupovina

Najbrže na tržištu: topla voda za samo 30 sekundi kako dijete ne bi moralo čekati.

Jednostavno i intuitivno za pripremu bočice samo jednom rukom.

Funkcija za zagrijavanje malih staklenki i bočica u bain-marie stilu.

Topla voda se direktno dozira u bočicu jednostavnim pritiskom gumba samo jednim prstom: praktično i jednostavno za korištenje.

Direktno podešavanje temperature vode sa 2 opcije, 22°C i 37°C: jamči preciznu i prilagođenu temperaturu.

Mogućnost uklanjanja bain-marie grijača: za zagrijavanje bočica i malih staklenki bilo gdje.

Gornji dio se može odvojiti i spremiti ispod zaobljene baze: vrlo koristan kompaktni dizajn za pohranu i prijenos.

Njega: spužvom i sapunicom. Redovito uklanjanje kamenca s uređaja s BÉABA® proizvodom za čišćenje ili bijelim octom.

Ukoliko ste roditelj ili odgovorna osoba koja brine o bebi, ovaj proizvod će vam biti neophodan. Beaba Bib’expresso Night Blue 912691 je vrhunski uređaj pogodan za pripremu bočica za bebe na brz i jednostavan način. Sa samo jednom rukom možete pripremiti bočicu za vaše dijete, bez potrebe za čekanjem da se voda zagrije.

Ovaj revolucionarni uređaj omogućava zagrijavanje vode za bočicu za samo 30 sekundi, što znači da vaše dijete ne mora dugo čekati da dobije toplu hranu. Zahvaljujući intuitivnom i jednostavnom dizajnu, priprema bočice je potpuno jednostavna i može se obaviti samo jednom rukom.

Dodatna funkcija uređaja je mogućnost zagrijavanja malih staklenki i bočica u bain-marie stilu. Ovo je vrlo praktično kada želite ponovno zagrijati hranu za bebu ili staklenke sa pripremljenom hranom.

Uređaj omogućava direktno doziranje tople vode u bočicu jednostavnim pritiskom gumba samo jednim prstom. To je praktično i olakšava pripremu bočice, posebno kada ste zauzeti ili imate samo jednu slobodnu ruku.

Beaba Bib’expresso Night Blue 912691 također vam omogućava direktno kontroliranje temperature vode sa dvije opcije, 22°C i 37°C. Ovo vam jamči da uvijek imate preciznu i prilagođenu temperaturu za vašu bebu.

Još jedna odlična značajka ovog uređaja je mogućnost uklanjanja bain-marie grijača. To znači da možete zagrijavati bočice i male staklenke bilo gdje, bez potrebe za posebnim uređajem ili dodatnim prostorom.

Beaba Bib’expresso Night Blue 912691 ima i praktičan dizajn koji omogućava da gornji dio uređaja bude odvojen i spremljen ispod zaobljene baze. Ovo je vrlo korisno za pohranu i prijenos uređaja, jer zauzima malo prostora i lako se može nositi sa sobom.

Uz to, ovaj uređaj je vrlo lako održavati. Možete ga jednostavno očistiti spužvom i sapunicom, a redovito uklanjanje kamenca je moguće sa BÉABA® proizvodom za čišćenje ili bijelim octom.

Beaba Bib’expresso Night Blue 912691 je proizvod koji će vam olakšati pripremu bočica za vašu bebu na brz i jednostavan način. Sa ovim inovativnim uređajem, vaše dijete će uvijek dobiti toplu i ukusnu hranu u tren oka. Ne gubite vrijeme i nabavite svoj Beaba Bib’expresso Night Blue 912691 danas!

Značajke

  • Zagrijavanje tople vode za bočice u samo 30 sekundi
  • Jednostavna priprema bočice samo jednom rukom
  • Zagrijavanje staklenki i bocica u bain-marie stilu
  • Direktno doziranje tople vode jednostavnim pritiskom gumba
  • Precizno podešavanje temperature vode sa 2 opcije
  • Kompaktan dizajn za pohranu i prijenos